Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Bana soruları bir havuzdan soruyorlar gibi gelmedi. Daha çok gelişine sizin konuşmalarınız üzerine sorulan sorular gibi geldi. Tabi şimdi şüphede kaldım hangisi daha iyi. Hepimiz için başarılar..
-
@leyla evet evet aslında söylemeye çalıştığım buydu iyi ifade edemedim sanırım. yani konu nereye kayarsa kaysın soracak soru buluyorlar nasıl desem soru dağarcıkları geniş diyelim
-
@giantsbane him anladim hocam. Ben de diger kurumlardaki gibi soru cekme usulu gibi dusundum ya da buna benzer bir sey : ) ama evet dediginiz gibi soylediginiz seylerin nedenini nasilini aciklamaniz bekleniyor
-
Mülakat aşamasını da atlattık, geçmiş olsun arkadaşlar sonuçlar ne zamana kadar açıklanır diye soran oldu mu acaba veya önceki tecrübelerine göre fikir beyan edebilecek var mıdır?
-
Bu gidişle referandum sonrasına kalacak kazananların ilanı herhalde
-
Arkadaşlar o kadar vakit geçti hala ses seda yok varmıdır bi duyumu olan
-
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar hepinize.
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Benim olmamış, boşa gitti emekler.. umutlanmıştım oysaki.
-
benim de olmamış kazananlara hayırlı olsun
-
olmadı.. 3 kere gidip geldik, çalıştık.. kısmet..
-
arkadaşlar arayıp niçin olmadığını sorsak bir açıklama yaparlar mı?
-
Yeni bir ilan daha vardı lise diploması ni PDF ekliyemedim basvuramadim
-
@sekoras sanmıyorum hocam herhangi bir liste bile yayınlamıyorlar asil-yedek gibi, benim yazılı kötü mülakat iyi geçmişti ama ancak tahmin edebiliyoruz işte her şey gizli olunca. neyse kısmet fazla takmadan önümüze bakmak lazım
-
forumdan baya giren arkadaş vardı ama hiç kazanan olmadı mı merak ettim?
-
@giantsbane hocam hem sözlü hem de yazılıdaki puanımızı filan söyleseler, belki bundan sonrakiler için daha tedbirli olabiliriz. bu yüzden ben yarın arayacağım.
-
Ben de arayacağım yazılı ve sözlü puanımı öğrenmek için en azından neden kazanamadığımızı görelim o kadar uğraştık, ayrıca sıralamamıda görmek isterdim onu da soracağım, tüm kurumlar kazananları puan sıralamasıyla yayınlıyor. herkes neyin ne olduğunu görebiliyor şeffaflığın gereği de bu zaten.
-
Neden liste yayınlmadılar? Ben burasını beklemiyorum ama diğer mülakat sonucu beklenen listeleri de yakından ilgilendirebilir bilsek iyi olurdu belki feragat verebilecekleri öğrenebilmemiz açısından
-
..................
-
@khun söylediğiniz iyi oldu hocam ben de BİMER'e yazayım o halde