Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2016
-
Toplanalim o zaman en az 10 kisi olup organize bi sekilde yazalim.
Ben varim.
-
Ben dünden hazırım
-
@ist @noname @username @uzmanadayı90 arkadaslar da destek olacaklardir diye düşünüyorum.
10 kisi olmasak da bir elin parmağını geçelim, buraya yazmasa da takip edenler bekleyenler vardir onlar da bir selam verirse hoş olur hani.
-
@nisyan her zaman yanınızdayım arkadaşlar. Elimizden geleni yapalım. Böyle elimiz kolumuz bağlı beklemek yoruyor insanı.
-
ben de varım arkadaşlar ama bence sosyal medyadan sağlıklı olmaz.
-
ne yapabiliriz konuşalım her fikir kabulumuz yeter ki sonuca ulaşalım
-
Aynen suan kullanabıleceğımız tek secenek bu gıbı baska neyapabılirz aklında baska bişi varsa paylaş
-
@errorist @noname @nisyan arkadaşlar twitterdan daha etkili. Sayın müsteşar geri dönüş yapar. Geçen hafta sonuçların ne zaman açıklanacağına dair tek kelime ile "yakın" şeklinde cevap verdi. Ayrıca faceden mesaj attığımda "Arkadaşım, konudan haberim oldu. Maalesef hiç yaşanmasını istemediğimiz hadiseler yaşadık hep birlikte. Ondan kaynaklanan bir durum olduğunu söyledi yetkili arkadaşlar. İlgileniyorum. Yakın Zaman'da bilgi vereceğim. Merak etmeyin. Selamlar..." şeklinde cevap verdi. Bilginize. Demem şudur ki sosyal medya saygı çerçevesinde etkili oluyor.
-
Bi metin hazırlayıp memurlar.netteki forumdada paylasalım derim nekadar cok tweet okadar etki
-
Bakan yardımcısı Abdurrahim Boynukalin @A_boynukalin
Müsteşar Faruk Ozcelik @farukozcelikgsb
Müsteşar yardımcıları Kamuran Özden @KamuranOZDEN İbrahim Ozekinci @BrahimZekinci Hasan Özaba @hasanozaba ve komisyonda yer alan Mustafa Çolak (bulamadım.)
Gençlik hizmetleri genel müdürü Emre Kaçar @emrekacar14
Eğitim Kültür ve Araştırma Genel Müdürü Hakan Dulkadiroğlu @hakangsb
Personel Dairesi Başkanı Mustafa Koç @mustafa74kocNereye yoğunlaşsak?
-
her tweetin altına bunu paylaşabiliriz .diye düşünüyorum . bakan, müsteşar, bakan yard, personel daire başkanına komisyonda olan müsteşar yardımcısı mustafa çolağa atsak yeterli gibi geliyor.
-
ilk tweetide gönderdim gitti arkadaşlar ben .
-
Merhaba arkadaşlar ben sınava veya mülakata girmedim. Gençlik sporun yeni alımını bekliyorum. Ancak bunun için önce sizinkilerin açıklanması gerekiyor. Dolayısıyla size destek vericem.
-
Müsteşar beye tweet attım, ilgilense o ilgilenecek gibi geldi. Bakan yardımcısı da twitterda aktif ama bilemedim gündeminden bize sıra gelir mi
Faruk özçelik onceligimiz olabilir bence. -
Dostlar işin açığı biz o saydığınız kanallardan birine yoğunlaştık. Oradan gelen yanıta istinaden de az daha sabır dedik. Biliyoruz çok zor olmaya başladı ama şu fetö temizlik süreci tamamlanmadan zor görünüyor malesef. Listelerin hazır olduğuna dair yalnız temizliğe muhattap olanlarla teması olanlar olması ihtimaline karşın bekletiliyor. Allah sabır versin biraz daha sabır sonrasında bir daha soralım.
-
@paretowilfredo ben de aslında söylenen yeni khk için bir süre dinginlikten yana idim ama sgk denetmenin sonucu yayınlanınca bu savın çok da geçerli olmadığı zannina kapıldım.
Bekleyelim bizim gayretimiz farkindalik oluşturmaktı biraz da, ha evet zor geliyor ama empati yapınca sürece dair hak da veriliyor. Neyse her zamanki gibi hayırlısı diyelim.
-
Hesap açtım twit attım hesabım blokelendi
-
@baharunal haha neden olduki o benim hesap hala sağlam
-
Arkadaşlar bende pek empati yeteneği kalmadı maalesef darbeden bigun sonra binlerce kişiyi açığa alabiliyorlarsa 4.5aydabu temizliği bitirebilirlerdi diye düşünüyorum. 5yıldır atanmayı Bekliyorum yıllardır sınav sorularının calınması mülakatlarda donenler hep biz mağdur oluyorduk darbe oldu hala ceremesini bizler cekiyoruz @paretowilfredo acababiraz daha sabır derken nekadar bi süreyi kastediyosun kasım mı olur yoksa bi dort ay daha mı bekleriz ? Bence tweet atmaya devam etmeliyiz
-
@errorist kesinlikle haklısın mulakat sonucu icin bu kadar bekliyoruz ve sonunda yine referansli kisiler girecekse o hesapta benim de ahım vardır.
Ama bu biraz öncelik konusuna dönmüş, ihraclar tamamlanmadan o işi unutun diyorlar kısaca. İhraclar icin de yeni khk ya da sorusturmalar vs bekleniyorsa is gsbde degil bakanlar kurulunda emniyette vs vs. Ama birinin de çıkıp selim bağlı gibi açıklama yapması zor değil, hangi kanaldan ulaşmaya çalışırsak çalışalım 5 aydır önümüz kapı duvar.