Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2016
-
@odtüsbky Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2016 içinde söyledi:
@escobar_p KPSS 2015 p47'de 86,67 puana 338. sıra gelmiş. 85,82'ye ise 448. sıra gelmiş.
teşekkür ettim,bilgi için.
-
Bugunde mi haber yok
-
@paretowilfredo sonuçlar hakkında öğrenebildiğiniz bilgi var mıdır? Haber yapılmalı bence.
-
Aynı sayıda alım olursa 88.90356 puanla 415. Sıraya gelme ihtimali nedir
-
@müfettiş Alımın 20 katı kadar yazılı sınava çağrılıyor. Geçtiğimiz sene yazılı sınava çağrılan 200. sırada yer alan adayın puanı : 85,314 idi. KPSS P47 geçen sene ile bu sene olan sınav arasında puan bazlı sıralama kıyası yaptığımızda, Bu sene alınan puanlara göre : 91,67 (160. sıra), 88,744 (437. sıra), 87,732 (599. sıra), 85,789 (1063. sıra). yer almaktadır. 2015 kpss sonuçlarına göre : 91,81 (52. sıra), 88,836(150. sıra), 85,194 (548. sıra). Gördüğün gibi geçen senenin 85 puanı sıralamanın önemli olduğunu hesaba katarsak bu senenin 88 puanına tekabül ediyor. Bu sene KPSS P47 puan türünün 2,8 ve üstü yükseldiğini gösteriyor. 85,314 + 2,800 = 88,114 puana tekabül ediyor. Bu durumda katılma ihtimalinin olduğu ortaya çıkıyor. Tabi burada ilanın geleceği tarih, alım sayısı gibi değişkenler durumunu rahatlatacağı gibi, zorlaştırabilirde. Genel olarak büyük bir aksilik olmaz ise katılırım diye düşünebilirsin.
-
Pardon arkadaşlar suan ynerdeyse dort ay once yapılmıs mulakat sonucları bile acıklanmamısken yenı bır alım ıcın beklemek cok ütopik gelio ha bekleme kararı sıze kalmıs tabi ama bana sorarsanız ilan gelmeden kafanızı bunlara yormayın derim sancılı oluo cunku
-
İçişleri kalça kapatmış idi geçen yıl
-
-
Haber yaptığınız için teşekkürler tercihiyap.net ekibi. Umarım etkili olur da bir an önce sonuçlar açıklanır.
-
Emeğinize sağlık
Umarım gereklı yerlerin dikkatini cekebilir -
@paretowilfredo yaptığınız haberi memurlar kopyala yapistir yapip paylasmislar, bilginiz olsun.
-
@nisyan Olabilir kardeşim böyle şeyler. ETİK'le alakalıdır. Bakalım bekleyip görelim neler getire zaman. Sağolasın kardeşim.
-
@paretowilfredo asıl siz sağolun
-
oha aynı metni alıp copy paste yapcak kadar tembel olmalarına mı üzeleyim sizleri takip edip başarınızın gölgesinde kalmalarına mı sevineyim bilemedim
-
malumlar.net e de bu yakisirdi zaten. Virgulune bile dokunmamislar. Bu hezeyanlarin sebebi belli insallah tekel kiriliyor catirdiyor farkindalar bunun.
Is teftis is kur sgk haberindede boyle yapmislardi metin ozgundu ama haber bir gun sonra yapilmisti. Aylarca umursamadilar simdi nedense(!) Umursamaya basladilar.
-
Dostlar bir beklentim olduğu için değil ama sizler için en azından BİMER yolunda ne çıkar diye attığım mesajın yanıtı. Telefonda da diyebilirlerdi
-
@paretowilfredo Otomatik mesaja bağlamış adamlar
-
Aynen oyle. Bimere yazalim falan fikri olanlar varsa diye dedim
-
Aynı cvp banada geldi haberde yapıldı ama hala bı ses soluk yok bide yönetmelikte 6iş gununde acıklanır yazıyor. Bu alım şehir efsanesine dönüştü sanki hiç olmamışta biz kafamızdan uyduruyomuşuz gibi
-
http://www.haberturk.com//tv-rehberi/program/379120-akilda-kalan arkadaşlar akif çagatay kılıç katılıyor programa twitterdan sorularımızı yöneltebiliriz. bugün saat 21.00de