Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2016
-
Artık khk ile ilgili çalışma falan olmamasından dolayı kurumdaki iş yükü azalmış olmalı ama sonuçlar hakkında bir ilerleme yok gibi, duyum alan var mı? Beklemek yorucu oluyor artık ve bu durum elimizi kolumuzu bağlıyor.
-
Bir khk daha bekleniyor hocam.
-
@tataRamazan kaynak?
-
@username kaynak benim hocam. Açık açık söylüyorum size yıl bitmeden bir KHK daha gelecek kapsamı ne olur bilmiyorum ama gene binlerce ihraç bekleniyor.
-
@tataRamazan kardeşim sgk nın müfettiş yardımcılığı sonuçlarını açıklaması sürecin bir şekilde ilerlediğini gösteriyor her ne kadar kazana sayısı az olsa da. Ayrıca bu sgk nın açıkladığı 2. ilan çsgb nın açıkladığı 3. ilan ki bunlardan sgk denetmen yardımcılığı khk dan önce gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Acaba gsb nin bu gelecek olan yeni khk yı bekleme durumu var mıdır? Bu konuda bilginiz var mı?
-
Aynen sgk müffettiş yardımcılığı eylulun 3ünde olmuşken hazirandaki bi mülakat için bes ayı geckin suredır bekliyoruz demekki bürokrasi sadece bize yavaş
-
Ben ara ara twit atıyorum ama cevap yok
-
Dün aradım yine bilgi veremediler ozaman artık umudu keselim biz dedim onuda yapmayın acıklancak illaki dediler
-
İllaki açıklanacak ama ne zaman? Açıklanacağı belli zaten bize tarih lazım yoksa bi 2 3 ay daha bekleyemeyiz.
-
@Antimülakat @paretowilfredo acaba yinemi bi haber yapılsa gerçekten mağdur ediliyoruz artık
-
@paretowilfredo kardeşim tekrar araştıracaktınız herhangi bir gelişme var mı? @errorist arkadaşımızın dediği gibi tekrar haber yaparsanız belki etkili olur.
-
Umudu kesmiş olmama rağmen kontrol etmekten kendimi alıkoyamıyorum, bi aciklansa da huzura ersek artık.
-
Bugün kurumu aradım yine bilmiyoruz dediler sürecin ne durumda olduğunuda söylemediler ama ilerliyordur dediler. Beklemeyelim dedim öyle yapmayın da hızlanabilirde dediler. Anlam veremedim acaba ilerliyor mu duruyor mu süreç?
-
Bir cuma daha geldi çattı bakalım bu cumada eli boş mu bitecek
-
İnşallah o cuma bu cumadır. Açıklansın artık
-
Bugünde gelmedi
-
ne açıklayacaklar iyiden iyiye merak etmeye başladım
-
5bucuk aydir her hafta pazartesi baslayip cuma gunu hayal kirikligiyla sona eren umutlar...
-
-
Bi bitmedi yeminle