Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2016
-
Haber için teşekkürler tercihiniyap.net ailesi. Emeğinize sağlık. Umarım mağduriyetimizi görürler.
-
Kaleminize sağlık
Birilerinin bizleri anlyor olması sesimizi duyuyor olması ne buyuk bi anlam ifade ediyor en azından benim için öyle çok sağolun -
Haber linkini akif çagatyı selim cerrahı abdurahman boynukalını faruk özceliğide etiketleyip tweet atalım dikkat cekelim lutfen bizlerde bişi yapalım sadece haberi okumalarını beklemeyelim
-
Aynı tarihte 31 Aralıkta başlayan İş-Kur mülakat sonuçları da hala açıklanmış değil. Hem de sadece sözlü sınav olmasına rağmen.
Lütfen bunun da haberini yapın tercihiniyap.net -
Bu başlıkta birisi yeni ihraç khk sı gelecek demişti khk geldi ve gsb den ihraç edilenlerde var acaba bundan sonra süreç hızlanır mı?
-
Umarım hızlanır. Artık beklemekten yorulmaya başladık. Belirsizlik kadar kötü birşey yok heralde.
-
Açıklanmış ama liste yok: http://www.gsb.gov.tr/Duyurular/ Lütfen kazananlar eğer sgk, göç ya da başka bir mülakat listesindeyse feragat dilekçesi yazabilir mi? Böylece bu mülakatları bekleyen arkadaşların da şansı artar.
-
İstatistikten kazanıpta acaba kalkınma yada çalışma bakanlığına başvurmayacak olan var mı?
-
Bu sınava girmedim ama açıklanmasına inanın çok sevindim. Çok beklediniz çok hakettiniz. Umarım kazanan arkadaşlarım çıkmıştır. Herkese hayırlı olsun
-
Olmadı maalesef. Hakkıyla emeğiyle kazanan herkese hayırlı uğurlu olsun. Eğer varsa -ki olmamasını temenni ederim- başka türlü kazananlarla da ahirette görüşmek dileğiyle.
-
Çok şükür açiklandi dostlar. Sizler kadar biz de hafifledik inanin ki. Kazananlara hayirli ugurlu olsun. Geri kalanlar ise zaten guzel puanlarla basvurdular buraya yollari acik olsun tez zamanda guzel bir yerle baslasinlar.
Artik yeni alimi beklemeye koyulabilitiz insallah.
-
@username Başka türlü kazananlardan hakkını; işi öbür dünyaya bırakmadan bu dünyada alabilmeni temenni ederim.
-
@paretowilfredo Sen ilan gelecek demiştin,biz de bekliyoruz
-
@escobar_p kardesim surec ihraclardan dolayi tikanmisti. Insallah bir rutine girer artik
-
@paretowilfredo hava puslu mu güneşli mi bulutlu mu ? nasıl kardeşim oralarda. 10-15 kişilik ilanlar ile olmuyor böyle
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
İl göç mülakata giren arkadaşlar varsa duyarlı olmalarını rica ediyorum.en azından sonuçlar açıklanmadan bu durumu komisyona bildirmeleri bizlerin şansını artıracak. -
Kazanan arkadaşlara tebrikler kazanamayanlar da en azından beklentiden kurtuldular yolları açık olsun. Ben artık açıklanan her mülakata seviniyorum beklesemde beklemesemde
-
Kendi katıldığım mülakat açıklanmış gibi sevindim sahiden, ister istemez açıklanmadığını gördükçe baskı oluşturuyordu üstümüzde. Kazanan arkadaşları tebrik ederim.Darısı bizlerin başına.:)
-
Yazdığımız yazı http://tercihiniyap.net/2016-genclik-spor-bakanligi-uzman-yardimciligi/ etkili olduğuna inanabilsek çok mutlu oluruz ama tamamen tasadüf denk geldiğini düşünmek sanıım daha gerçekçi
-
Kazananları tebrik ederim arkadaşlar.
Burası olmadı ama darısı İş-Kur un açıklanmasına inşallah.
Bi haber de ona yapın belki bi totemi vardır olayın