Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
-
Liste ne zaman açıklanıyor?
-
-
@shuman hocam bu liste geçmiş yıllardan birine ait
-
@SosyalMühendis 2015 in olabilir hocam emin olmamakla birlikte
-
@miko üst sırada paylaşılmışta hocam, geçmiş yıllardan birine ait olduğunu da çocuk gelişimi, sosyoloji gibi bölümler vardı ordan anladım
-
@SosyalMühendis Anladım hocam sağ olun
-
@miko rica ederim hocam
-
@İyiniyetli3.kisi onceki sayfada yazmıştım aradım bugün başvuruları inceliyorlarmis tarihe ilişkin bilgi vermediler maalesef
-
@SosyalMühendis bi arkadas gecmis yillarinkini sormustu sanirim bu 2015 nisan ayinin
-
@shuman anladım hocam, kusura bakmayın ben yanlış anlamışım
-
Arkadaşlar az önce tekrar aradım bu hafta açıklanır mı diye evet takipte kalın cevabını aldım sizlerle paylaşmak istedim.
-
@miko teşekkürler hocam emeğinize sağlık
-
bende dün aradım bakanlığı haftaya cumaya kadar yetiştirebilsek açıklarız yoksa pazartesiyede kalabilir dediler
-
@SosyalMühendis rica ederim hocam yarın son yetiştirirler mi pek emin değilim ama inşallah açıklarlar da netliğe kavuşur artık
-
@ertugrulll söylenenler birbirini tutmuyor hocam ortak tek yanı beklemede kalın
-
kime ne denk gelirse öyle konuşuluyor gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı
-
@miko bende pek emin olamadım hocam ama inşallah dediğiniz gibi tez zamanda netliğe kavuşur
-
sosyal hizmet taban puan ne olur diye düşünüyorsunuz
-
@ertugrulll aslında önceki yıllar 1 haftada açıklamışlar 5000 bin başvuru var miydi o zamanlar bilmiyorum ama yarın 1 hafta doluyor
-
@ertugrulll geçmiş yıllarda ortak alınmış diğer bölümlerle sosyal hizmet ve ilk 60 için konuşuyorum 82 -84 bandında puanlar. Kestirmek çok zor uzman yardımcıligi gecen yil 75 e kadar düştü 40 kisi çağırmışlardi bilemiyorum inanin ki