Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
-
31 aralık 2016 da ilanı yapılan alımın sonuçları bu haftada açıklanmazsa eğer 2018 de açıklanacak ve toplamda takvim olarak 3 seneyi kapsayan bir alım olacak enteresan gerçekten.
-
-
Aciklandi
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar. Sonunda. İnşallah beklediğinize değmiştir.
http://aile.gov.tr/duyurular/aile-ve-sosyal-politikalar-denetci-yardimciligi-giris-sinavi-sonuclari
-
Kazananlara hayırlı olsun. 4.yedek olmuşum iibf asil kazananlar kimler acaba. Liste de yayımlamamışlar insallah daha iyi kurumu kazananlar listededir bize de sıra gelir
-
Şükürler olsun kazandım. Halen kamu kurumunda çalışıyorum ancak buna yönelik henüz bir bilgi veya belge talebi olmamış. Şuan bununla ilgili yapmam gereken bir şey var mıdır bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Sonuç herkes için hayırlı olsun.
-
Bende iibf 3. Yedegim. Benim pek umudum yok sıralama gelmez diye dusunuyorum
-
İyi akşamlar arkadaşlar. Bir arkadaşımız hakkından feragat edecek bilginize. ... Yolunuz açık olsun.
-
@bozkırlı merhaba rica etsem bana ozelden isim soy ismini yazar misiniz o kadar onemliki b3nim icin. Hep bunu bekliyodum 4.yedek oldum yikildim resmen
-
@username sizin iibf mi
-
@antonelli hayır hocam psikoloji.
-
@username hayırlı ugurlu olsun ınsallah.
-
@antonelli Allah razı olsun hocam, sizin için de en hayırlısı olsun inşallah.
-
@antonelli Kardeşim 2 kişi feraget edecek.Haberin olsun.Şuan 2.yedek konumundasın.
-
@asımın-nesli kardeşim bu bilgiyi nerden aldın rica etsem bana yazar mısın o kadar önemli ki şuan
-
Referansla torpille kazananlara zehir zıkkım olur da tepe taklak olurlar umarım, hakkıyla kazananları canı gönülden tebrik eder meslek hayatında başarılar dilerim...
-
Arkadaslar ben de iibf den feragat edicem yedekteki arkaslara duyurulur
-
-
@antonelli kardeşim sana mesaj attım bakabilir misin
-
size bir mesaj attım bakabilir misiniz @Diamond