Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
-
@miko bulmaya çalışalım hocam. Kesin olmamakla birlikte bulabiliriz diye düşünüyorum.
-
@Antimülakat yazılıya katılmaya hak kazananlar için sınırı merak ediyorum hocam 2012 verisi var ama sağlıklı olmaz ordan yola çıkmak. Sevinirim ulaşabilirseniz teşekkür ederim.
-
dil puanım 80 olmasına rağmen 72 olarak görünüyor başvuruda böyle bir sorunla karşılaşan var mı ?
-
@miko hiç belli olmaz hocam gecen sene uzman yardımcılığı p70, 75le kapatmış
-
@unstoppable hocam benim de 2016 kpss puanım çıkmamıştı, yeni sekmeden ais.osym.gov.tr den giriş yapın sonra başvuru sayfasını yenileyin dediğim gibi yaptıktan sonra çıktı bende
-
@sofokles çok teşekkürler hocam yardımınız için
-
@unstoppable rica ederim
-
@shuman Hocam branşta ilk 60 da değilim bu durum tedirgin ediyor o yüzden merak ediyorum aslında.
-
@unstoppable Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı içinde söyledi:
dil puanım 80 olmasına rağmen 72 olarak görünüyor başvuruda böyle bir sorunla karşılaşan var mı ?
Ben karşılaştım sonbahar puanımı seçiyorum ilkbahar puanım çıkıyo dil sınır degil diye bişey yapmdm
-
@stark evet haklısınız çok da önemli değil ama insan bi sinir oluyor
-
benim puanımda 85 sosyal hizmet kaçla kapatır tahminen, sonuç olarak iş şartları çoğu yere göre zor denetçi yardımcılığı kadrosunu kazanamayınca düz memur kadrosuna atabilirler ve yoğun bir çalışma şartı olur bu yüzden çok yüksek olmaz diye düşünüyordum lakin bu konuda herkeste sessiz yani herkes buranın peşinde mi acaba
-
@ertugrulalp Ben de kaçla kapatmış onu öğrenmeye çalışıyorum ama hiçbir yerde bulamadım maalesef. Umarım cok kimse yoktur peşinde sıralamalarimiz yakın muhtemelen öndekilerin gitmiş olduğunu temenni edip duruyorum
-
@ertugrulalp Hocam bir yanlışınız var. 3 senenin sonunda denetçi yardımcılığı sonucunda yeterliliği veremezseniz düz memurluğa düşürülürsünüz ki bildiğim kadarıyla yeterliliği normal çalışan birisi verebildiği için olağanüstü bir çaba gerektirmiyor. Ancak Gümrük Müfettişliği ve Vergi Müfettişliği gibi kadrolarda yeterlilikte çok zorluyorlar. Yukarıda iş şartlarının diğer bakanlık denetim kadroları gibi ağır olmadığını ve bulunabilecek en rahat denetim kadrosu olduğunu da söylemiştim. Sizin bölümlerden a grubu alımı pek olmadığı için a grubu diye bir kadrodan haberi olmayanlar da olabilir. Ya da son bir iki yılda bilinirliği artmış olabilir. Önceki yılların taban puanını bulsanız bile önemi yok bence...
-
benim bahsettiğimde zaten 2 yılın sonundaki yeterlilik 3 değil diye biliyorum ayrıca
-
@miko hangi okul mezunusunuz
-
@ertugrulalp http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2012/09/20120914-3.htm
"Yeterlik sınavı
MADDE 41 – (1) Denetçi yardımcılığına atananlar, en az üç yıl fiilen çalışmak,..."Buna ek olarak;
"Denetçi yardımcılığı giriş sınavı için gerekli masraflar Bakanlıkça karşılanır."
diyor ama ilanda bizden para alınacak olması hoş değil, zaten Ankara'ya gitmeye zor para denkleştiriyoruz, mülakatlar da açıklanmıyor... -
@odtüsbky sizde mi sosyal hizmet mezunusunuz puanınız kaç
-
@ertugrulll Hacettepeden hocam
-
@miko iyi o zaman ya bian açıköğretim sandım en azından örgün okumuş birileri girsin bu kadrolara
-
Arkadaşlar yazılı sınav sizce ne zaman olur ?