Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
-
@melike53 hocam iyi akşamlar ilanda belirtiyor çoktan seçmeli olacağını zaten. Ayrıca konular da açıkça belirtilmiş türkçe mat vs yok yani 2012 deki gibi. Belirtilen konulardan seçmece usulü yapılacağı yazıyor
-
@miko tamam doğru teşekkür ediyorum
-
Arkadaşlar Bakanlığı aradım. Bir hukukçu olarak sadece hukuk alanindan mi yoksa hepsinde mi sinava tabi tutulacağim diye sordum. Basvuru puan turunuz hangi bilesenlerden olusuyorsa o konulardan sinava tâbi tutulacaksiniz dedi. Yani biz hukukcular P79 ile basvuruyoruz bu puan turunde derslerin aldıkları agirliga gore konular hazırlanacakmis
Şu yorumu gördüm. Yani hukukçulara gk,gy ve hukuk konuları mı sorulacak sadece? Başka arayan oldu mu?
-
@Łódź buna göre psikoloji ve sosyal hizmet bölümleri sadece genel kültür genel yetenek mi çözecek? Bana makul gelmedi hocam. Zaten ilanda apaçık yazıyor çıkacak konular. Yine de daha detaylı bilgisi olan vardır belki.
-
Uzman yardımcılığı ilanına dair bi duyum var mı?
-
@SosyalMühendis ben kesin olarak alınacağını eksik olduğunu 36 uzman yardımcısının çıkarıldığını biliyorum hocam.
-
@miko bende kesin olur gözüyle bakıyorum hocam inşallah tez vakitte gelir
-
@SosyalMühendis ben haber bekliyorum hocam alınca paylaşırım burda da umarım tez vakitte gelir
-
@miko teşekkür ederim hocam, inşallah bolca SHU'nun alındığı bi ilan olur
-
Var mı arkadaşlar sinava başvuran dün başladı
-
Başvuru formuna eklenen fotoğrafla sonradan elden teslim edilecek fotoğraf farklı olsa sıkıntı olur mu?
-
@mariapuder sıkıntı çıkacağını sanmam
-
Başvuru süresini uzun tutmuşlar. Mülakat sonucu beklediğimden başvuruyu son gün yapıcam.
-
Sınav ücreti mi var ? Sınav ilanını okumuştum ama dikkatimi çekmemiş. Şimdi cuma teslim edeyim evrakları diye hazırlarken "dekont"u gördüm.
-
@Jackwolsk hocam elden teslim etmemiz gereken bir belge yok diye biliyorum. Başvuru internet ortamında olacak ve başvuru formunun çıktısı alınacak. Sınav ücreti de eğer yazılı sınava girmeye hak kazanılabilirse yatırılacak. Ben böyle anladım.
-
Ayy Allah razı olsuun yanlışımdan döndürdünüz yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylar kısmını atlamışım okurken. Sağolun
-
Aday numaram 2800 gerisini sizi düsünün
-
Sınava başvuru yapmadim henüz .. referans bilgisi bölümünü gördüm. Bilgi verebilcek var mi başvurusunu yapanlardan
-
@35zmr hocam önemli bir şey değil
-
@sezginci peki tesekkur ederim