Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
-
@miko iibf
-
Iibf listesi acilmiyor. Bakabilen kimse var mı
-
İibf 86 ile kapamış
-
Belgeler elden mi teslim ? Bu nasil bir sey ya. Arkadaşlar bu sinavin tarihi ne
-
Elden teslim işi bozdu. Mecbur vekalete para vericez.
-
Sadece hukuk bölümünün açılıyor listesi. Diğerleri görünmüyor
-
@paretowilfredo hocam hukuk grubu için sınavla alakalı bilginiz varmı nasıl oluyor nerden çalışcan malum iktisat maliye muhasebede soracaklar bize
-
@35zmr hocam iibf 86.5 psikoloji 81.9 sosyal hizmet 84.98 le kapatmış
-
3-5 kisi birlesip vekalet versek birine yol parasini karsilasak o verse belgeleri cok mu kötü fikir olur
-
@arsenlupen anladığım kadarıyla belgeler teslim edildikten sonra sınava gireceklerin listesi ve yer, tarih vb şeyler açıklanacak..
-
@shu06 ben de referansları kuvvetli tuttum ama memurlar.net te bahsedilen arkadaş başka biri yalnız değilmişim yani
-
bu referanslar sadece bilgi almak için yoksa mülakat için değil
-
@tnc sizde vali mı yazdiniz
-
Sınav için para filan yatirmicakmiyiz öyle birşey yazmıyor da duyuruda
-
Torpili olmayan arkadaşlar fazla umutlanmasın. Sosyal hizmet öğrenci topluluğu vardı malum partinin yandaşları tarafından kurulan. Sürekli kongre düzerlerler. Şuan dernekleri de mevcut. Bizim üst dönemdendi kurucuları. Mezun olur olmaz aile bakanlığına girdiler uzman yardımcısı olarak. GESÇAD derneğin ismi inanmayan bakabilir kurucusuna. Karı koca hepsi şuan bakanlıktalar. Parti devletine dönüştük maalesef.
-
@Amaral valla benim torpilim yok umudum da pek yok açıkçası ama şuna sasiyorum gerçekten adam gelmiş Burda ovunuo sağlam refarans yazdım torpilim var dio kısaca torpille bı yerlere gelenlerin sonunu görüyoruz noldugunu
-
@miko siz varmısiniz listede
-
@shu06 hocam insanlar haksızlık yapmayı o kadar çok özümsemiş ki. Şuan torpil yapmayana aptal gözüyle bakılıyor. Torpil yapanlar akıllı insanlar olarak lanse ediliyor. Beş para etmez milletvekilleri bakanlar müsteşarlar kimin işe girip girmeyeceğine karar veriyor. Milletvekili ofisleri torpil yuvası olmuş. İnsanlar sırada bekliyor torpil için. Zaten merkezi alımları da bu yüzden kaldırmaya çalışıyorlar. Herkes onlara kul köle olsun diye. Hadi torpil yapıyorsun da bari gerine gerine ben referanslarımı kuvvetli tuttum bari demeyin. Sessiz olun da insanlar sinirlenmesin bu kadar.
-
Çalışarak belki kazanirim diye düşünenler nereden çalışmayi düşünüyorlar var mı öyle biri
-
@amiral kardeşim bunu yazan insanda bı problem olduğunun göstergesidir bu gerçekte varsa eğer öyle şakayla da yazmış olabilir belki @tnc görünce cevaplarsaniz hangi kafayla yazdığını yani mesele şu parti yada bu parti değil hangi partide olursa olsun bı vekil tanıdık bence halleder bı şekilde işini en büyük ayipta insanlarin direk bak ben senin hakkını yiyorum haberin olsun demek nasıl bı pişkinlik anlamıyorum