Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
-
@shu06 mesele o parti şu parti meselesi değil dersek gerçeği gözden kaçırırız hocam. Geçmişte yapılanlar bugün yaşananları açıklayamıyor. Devlet kadrolarına girerken hangi partiden yardım isteyeceğiniz bellidir. Bir de az çok mhpden yardım isteyebilirsiniz. Zaten Mhp yönetiminin referanduma evet demesinin sebebi de budur. Devleti malum partiyle birlikte bölüşme amacıyla. Şuan chpli bir vekil sizi devlet kadrosuna sokabilir mi? (Kendi belediyelerine sokabilirler) Ben chpli değilim hocam onları aklama gibi bir amaçla yazmıyorum. Niye sokamazlar çünkü devlete çöreklenen malum yapılar var ve chp bunların arasında değil. Eğer nisanda bu yapılar istediklerini alırsa torpilsiz işe girmek mucize olur. İnfaz koruma memurluğuna başvuran bir tanıdığım vardı. Malum partinin milletvekiline gitti mülakatta yardım istemek için. Tamam dediler yaptık dediler. Sonucu sordum gördüğümde geçemediğini söyledi. Torpiller yarışıyor hocam malum partinin milletvekili bile yeterli olamayabiliyor. Durumu doğru okumalıyız. Geçmişte böyleydi diye durumu normalleştirmemeliyiz. Size söylemiyorum bunları aslında genel olarak söylüyorum. Geleceği değiştirmek bizlerin elinde.
-
@Amaral siyasi alanları başka bı mercide konuşabiliriz hocam da bu konu özelinde bizim yapabileceğimiz tek şey bence ki ben yapcam bunu bu ve geçen olan bakan yazmis diye konuşanların fotolari alıp ulaşabileceğimiz yerlere ulaşmak sosyal medyada ulaşmak kolay şimdi başkada yapılacak bişey yok gibi
-
İİBF listesine baktım. Başka bir kurumu kazananların yanı sıra yedek olan isimler de gördüm. Bu yedek olan arkadaşlar da başka bir kurumu kazanıp sınava girmeyebilirler. Özellikle ilk 70 kişi içerisinden sınav günü çok fire olabilir. Listeye giren arkadaşlar çok avantajlı bence. İyi çalışıp bu avantajı değerlendirsinler...
-
@odtüsbky hocam ben hukuktan listedeyimde sınava nerden hazırlanaymı. iktisat maliye muhasebede nerden bakayım
-
@sezginci Valla hukukçulara o derslerden soru gelecek mi gelmeyecek mi hiç bilmiyorum daha önce Rekabet ve Hazine gibi sınavlara girdiysen iktisat kaynağın vardır. Maliye için de herhangi bir özet kaynak işini görür, sorsalar bile fazla zorlayacaklarını sanmıyorum...
-
@shu06 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı içinde söyledi:
@tnc sizde vali mı yazdiniz
Yok vali, milletvekili falan yazmadım tabii ama gayriresmi olacağı için arkadaşlarımı da yazmadım yani referans kısmına ayrıca memurlar.net deki yazılanı okumadım ama söz konusu arkadaşın da bilgi alma kısmına bakan falan yazmasını espri olarak algıladım nedense Arkadaştan daha makul referans olacak birilerini yazdığını düşünüp yalnız değilmişim dedim sadece (şimdiye kadar kiminle konuştuysam referans olamayacak kişileri yazmışlardı çünkü).
Torpille bi yerlere gelmek isteyenlerin böyle çok aşamalı sınavlarla alım yapılan kadrolarda şanslarını deneyeceklerini pek sanmıyorum madem torpili var sınavla niye uğraşsın ki adam. Buradan particiliğe falan nasıl geldik anlamadım ayrıca çabuk gaza geliyoruz galiba. -
sinav test dimi arkadaşlar ?
-
Göç idaresi sonuçları perşembe beşe doğru açıkladı, bu alımdan feragat etmek için cuma sabahtan itibaren aradım. Ulaştığımda ise listenin bilgi işleme gönderildiğini artık değişiklik yapılamayacağını söylediler, kusura bakmayın arkadaşlar listeden bir kişiyi düşünmeyin en azından. İnşallah bir an önce atanırsınız siz de.
-
@sofokles sgk dan feragat edecek misiniz?
-
@tnc konu birinin bakan seninde refarans in sağlam demenden siyasete kaydı haksız yere birilerinin gelmesi asıl mesele bu ( o parti bu parti değil bence hepsi yapıyor aslında arkadaşını yazanların karşısında arkadaş yazmıyor sonuçta referans bence saçma sapan bı olay bilgiyi benim yazdığım adamdan almak gibi mantıksal hata olamaz torpilin olmayacağını düşünmek bu alımda bana pek mantıklı gelmiyor maalesef:) ama umarım kim hakederse o kazansın herkese bol sans
-
Belgelerin teslim edileceği yere ulaşım konusunda bilgisi olan (metro dolmuş otobüs) var mi
-
@shu06 evet hocam
-
Arkadaşlar sınav ücreti yatıracak miyiz, ilanda vardı, ama açıklanan listenin duyurusunda yok. Ben mi göremedim acaba.
-
@-Deficit- hocam belge teslimleri yapıldıktan sonra açıklanır.sınav ücretleri, sınav yerleri vs.
-
@SosyalMühendis çok tesekkurler.
-
arkadaşlar bu belge teslimini vekaletname aracılığı ile başkasına yaptırmak mümkün mü?
-
arkadaşlar bakanlığı aradım sınav ücretini kaldırmışlar o yüzden kazananların açıklandığı duyurudaki belgede yer vermemişler. kazananların açıklandığı duyurudaki belgeler yeterliymiş( t.c beyanı başvuru formunuzda var onu da istemiyoruz dediler). Sınav tarihini sordum üniversiteyle yeni iletişime geçtik soruların hazırlanması için sonra duyurcaz tarihini dedi
-
vekaletname ile belgeleri teslim edecek olan var mı?
-
@hukukuzmanı 0312 705 53 01 burayı arayın isterseniz
-
@hukukuzmanı duyurunun 2. maddesine göre çeşitli sebeplerden dolayı vekaletname yoluyla belgelerin teslim edilebileceği yazıyor hocam.