MTA Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Hukuk 14
İktisat 13
Maliye ve muhasebe 19 ar.
İngilizce bakamıyorum -
@Willsmithh hocam inşallah emin olmadığınız sorular doğru gelir . Barajı geçip derste takılmak üzücü ama tek sınav da bu değil bakalım
-
@SonMaliyeci sübvansiyon daha çok pozitif dışsallık yayan işletmelere verilir. Ama cevapta kota yerine filtre daha Uygun olurdu
-
Arkadaşlar sizce barajdan kalan olurmu 70 geçen ortalama mülakata kalabilirmi
-
ortalama 70 degilki 65 ayrıca ben dhmi girdim 37 kişi ing barajını geçti 160 kişide burda da büyük ihtimal ing barajını geçen mülakata kalır
-
@RqzeeT DHMİ nin ingilizce zormuş hocam ondan olabilir burda ing geçen en az 60 kişi olur
-
@Willsmithh DHMİ ingilizcesinden pek farkı yoktu bence ayni
-
@RqzeeT bence çok fark vardı hocam . Çeviriler aynı gibiydi ama cloze , phrasal , kelimeler burada bariz daha kolaydı .
-
@Willsmithh az çok herkes beklentisini yazarsa belki fikir olur hocam . Tam bilinmese bile beklenen en iyi sonuç yazılsa hiç değilse kapatılabilecek en yüksek baraj tahmin edilebilir .
-
@wollstonecraft iktisat barajı 1 soru muamma geçersem 78 hocam
-
@RqzeeT hocam dahmi de ortalama varmıyor böyle yani alanda esneklik mi getirdiler
-
@Willsmithh hocam aynı bu şekilde ortalama vardı esnetmediler . Geçeni geçirdiler ama orada sınırlama yoktu 20 kişi gibi . Barajları geçeni aldılar
-
@wollstonecraft anladım hocam eğer 1 soru iktisattan baraj yüzünden mülakata kalmazsam çok üzülürüm inşallah kalırım veya wsnetirler
-
Hukuk 17, Maliye 15, Muhasebe 16, İngilizce 17, İktisat 11
İktisattan kalmak şok etkisi yarattı. Sağlık olsun nasip değilmiş -
Hukuk 15, iktisat 16, maliye 15, muhasebe 17, ingilizce 16 arkadaşlar benim de, toplam 79.
-
Benimde vergi yansıması sorusu kritik. 0.75 yaptım diye hatırlıyorum ama böyle bi hata yapmamışımdır herhalde çünkü ters olacaklar diye düşünerek yaptım soruyu.eğer doğruysa 77 hesapladım
-
Barajı geçenler 75 80 arasında puanlarımız galiba inşallah geçen herkesi çağırırlar artık ne kadar olur bilinmez
-
Muhasebedeki Stok devir hızı sorusu hem STMM hemde Net Satışların Ortalama stoklara bölümü ile bulunmuyor muydu?İki formüle göre de cevap var şıklarda.
-
@İnspector stmm / ortalama stok
-
@Willsmithh Net satış / ortalama stok da var formül olarak. İkisinin cevabı da şıklarda olmamalıydı bence emin olamadım ve yanlış yaptım bildiğim soruyu.