MTA Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
BDDK ilanı gelirse @paretowilfredo 'nun herhangi bir sarkma olmazsa işaret ettiği tarih ile bu sınav çakışıyor. Bu durum da başvuraları etkileyebilir
-
@Hayaller71 @rassal Hocam her yeni maden bulunduğunda rotasyon olduğunu neden saklıyorsunuz?
-
Ya goy goyu birakin da meslek hakkinda konusun nedir ne yapar turnesi ne kadardir
-
@RASSAL @Hayaller71 gençler elinize misket veriririm ağlayarak annenize gidersiniz. akıllı olun
-
@Jarvis vermezsen adam değilsin hadi bakalım aslan parçası
-
Her türlü iklim şartlarına uyum sağlamak derken buna tundra iklimi çöl iklimi gibi iklimler dahil mi dahilse başvuracağım ona göre değilse bana gelmez.
-
Özür diliyorum işin dalgası bir tarafa başvurup da listeye gireceklere başarılar
-
@Quesnay taş devrinden hallice
-
@paretowilfredo meslek hakkinda bilginiz var mi ?
-
Arkadaşlar kurum ile görüştüm. Kaymakamlik sınavı için Ankara'ya giden arkadaşlar olursa cumadan evrak teslimi alabileceklermiş. Bilginize
İkinci bir masrafa girmeden öncesinde teslim edebilirsiniz. -
@onuktekin sordum hocam olmuyormuş bizzat teslim edip imza atıyormuşuz
-
Yarın kuruma evrak teslimi için gidicem. Merak ettiğiniz husus varsa yazabilirsiniz öğrenmeye çalışırım.
-
@karagergedan, içinde söyledi: MTA Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Yarın kuruma evrak teslimi için gidicem. Merak ettiğiniz husus varsa yazabilirsiniz öğrenmeye çalışırım.
Basvuru suresini bir hafta daha uzatamazlar mi diye sorabilir misiniz? çünkü il göç İcin de ankaraya çok kişi gelicek. O arada başvurabilir.
-
Arkadaşlar özgeçmiş formunu paragraf şekilde mi yaptınız yoksa internette ki cv örnekleri gibimi?
-
@Mrt1313 Sorarım ama zor gibi kurumlar pek esnek değiller bu konularda malesef
-
@Mrt1313 Dostum bugün sorunu yönelttim. Görevlinin söyleminden anladığım kadarıyla daha öncede kurumu arayarak belirtilmiş bunun üzerine teftiş başkanı ya da yardımcısına sormuşlar olumsuz dönüş yapılmış haberiniz olsun.
-
@karagergedan basvuru esnasinda en son isim imza aliyorlardi orda basvuran kisi sayisi vardi,hatirliyomusunuz kisi sayisini ?
-
@karagergedan hocam belgelerde bir sıkıntı çıktı mı vakıflar gibi. Bir de tüm belgeleri el yazısıyla doldurdunuz dimi?
-
@Shadowmoon İlanda gerekli evraklar nizami bir şekilde belirtildiği için VGM deki gibi amatörlükler yaşanmadı.
Bütün hepsi kişinin el yazısı ile görevli arkadaş samimi baya yardımcı oluyor zaten daha odaya girerken eksik belgen varsa doldururuz burada dedi. -
@ikpln 44.sıradaydım