MTA Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
84,25 e gelme ihtimali var mı ki acaba? Yalandan hiç evrak foto falan uğraşamayayım
-
Kurumla alakalı nacizane görüşlerimi belirteyim.
400 dönümlük arazi üzerine kurulmuş bolca yeşillikle bezenmiş hatta Gökçekten arakladıklarına inandığım bir dinozoruda girişe yakın bir yere yerleştirip sergiledikleri taa 90lı yıllardan kalma 3-4 katlı binalardan oluşan 16 tane birimi içinde barındıran buram buram kamu kokan bir ortam.
Bonus olarak her taraftan 50 li 60 lı yaşlarda çıkan memurlarda ortama renk katıyor.
Hem iş hem eş arıyorsanız on numara ortam ben çok sevdim o amcalar teyzeler sizi direk evlendirirler.(!)
Açıkcası giderken önyargıyla gitmiştim kurumun girişinden itibaren önyargım katlanarak arttı ama teftişin ilgi alakası güzel stresten uzak sessiz sakin bir ortam sezdim.
İstanbul’daki koşuşturmanın üzerimde bıraktığı negatif etkisinden ötürü mü ya da erken mi yaşlanıyorum bilmiyorum ama gerçekten beğendim nasipte var da olursa memnuniyetle çalışırım. -
Ben de bes ceyrek gibi gittim gec kalmısım 6 sanıyordum ama kadın sagol sun yardımcı oldu. Ama basvuru 44 lerde değildi üçüncü sayfa bitmek üzereydi sıra da yazmıuordu ama göz kararı saydıysam her sayfada 25 kişi olsa 75 e yakındı puanlar da benim sayfamda baya yüksekti 89 lar 87 ler 90 vs öyleydi Bi tane 84 vs gördüm
-
Arkadaşlar aile hekimim Ankara’da değil sağlık raporunu nasıl alabilirim ?
-
@seymaa rapor değil sadece beyan edeceksin kurumun sayfasında istenilen evraklar var.
-
@rassal teşekkür ederim hocam.yani herhangi bi belgeye gerek yok öyle mi
-
@sbf13 Dostum ben biraz erken gittimde otobüs saatini tam ayarlayamadım kepenkleri memurlarla beraber açtık yani
Her sayfa 30 kişilik sanırım gözucuyla öyle hatırlıyorum 150-200 arasımda kalır başvuru sayısı -
@sbf13 ben ilk gun basvurdum puanlarin da masallahi vardi acikcasi , 89 en fazla 88e duser diye dusunuyorum
-
BDDK ilanı geldi 21-22 aralık
-
Ankaraya gidip o kadar uğraştım. BDDK ilanıyla çakışıyor şansın bu kadarı
-
@huseyinht hocam basvurun uzu geri çeker misiniz eger BDDK düşünüyorsanız
-
Arkadaşlar BDDK ya girecek arkadaşlar lütfen başvuru yapmasın, 87 puanla bir kurum sınavı görmek istiyorum artık:/
-
@gizem33 Kurum bir önceki alımını 4 yıl önce yapmış 86 puan ile kapatmış bu belki size fikir verebilir.
Başvuru aşamasında düşünen kararsız kalanların BDDK ilanının etkisiyle tercihleri MTA’dan yana olmayacaktır kesinlikle ilana başvuru hızı düşecek.
Şahsi fikrim 85 küsürlerde kalacak.Herkes için zorlu,güzel bir seçim dönemi daha fazla alım sayısı yazılı sınavlı BDDK mı alım sayısı düşük elden başvurulu test şeklindeki MTA mı? -
@karagergedan evet 86 ile kapattığını biliyorum hocam ama 4 yıl önce sizin de dediğiniz gibi. Malesef son zamanlarda tüm kurumlar yüksek kapatıyor. İl Göç’ün taşrası hiç bukadar yüksek kapatmamıştı ama ilansızlıktan başvuru yapmak zorunda kalıyor herkes haklı olarak. BDDK sınavını bekleyen ve çalışmalarını bu yönde ilerleten İstanbulda yaşamak isteyenler için tabiki MTA yerine BDDK tercih edilecektir. Bir sürü faktör var kişiden kişiye değişir. Ben şahsım adına İstanbul düşünmüyorum
-
@gizem33 Başvuru yapan arkadaşlar çoğunlukla sessizleri oynadığı için pazartesi kurumdan başvuru sayısını öğreniriz mutlaka BDDK ilanının zamanlaması,çakışma durumu hem iyi hem kötü oldu ilan bir gün önce yayınlansa dediğiniz gibi masraf yapıp başvuru için gitmezdim Ankara’ya tercihim BDDK olacaktı ama nasip vardır bunda da bir işaret
-
Bence bu ilan 81 şeri görür
-
@sbf13 siz başvuru puanları çok yüksekti dememişmiydiniz benim 90+ puanlı 5 arkadaşım daha başvuru yapmadı. İngilizcesi olmayanlara girmeyin ankara üniv yapacak diyorum ama yinede vazgeçmiyorlar (puanları benden yüksek o yüzden baskı yapıyorum).Biraz guy manipülasyon girdisi gibi oldu ama 81 imkansız bence 87 bile mucize olur altı üstü 100 kişi.çarşamba veya perşembe gitmeyi planlıyorum bi şeyler öğrenebilirsen yazarım.
-
Hocam bence basvurusnu geri cekenler olacaktır BDDK dan dolayı btk dan da etkilenecek ister istemez ama ben yanlıs saydım sanırım ikinci sayfanın sonlarındaydı. Onu sonradan hatırladım çünkü ilk sayfa öyle bos bir sayfayı kadın direk imza atacağım sayfayı actı yani sayı olarak bence yüzü anca bulur gibi o yüzden dedim basvuran herkese gelebilir büyük ihtimalle ama tahminim bu hafta cok fazla basvuru olmazsa tabi
-
Vakıflar da yüz kişi çagırdı 105 basvuru olmus o yds istiyordu ama bun da da aynı ing barajı var bence haftaya basvuracak lar BDDK yı sever bununyerine de
-
Sizin erken benim gec gittiğim gün toplamda 4 ya da 5 basvuru vardı siz de puanları az çok görmüssğnğzdğr yüksekti ama ben basvuru sayısından dolayı yapıyorum bu yorumu