Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
120 adet Bilişim Uzman Yardımcısı ilanı Resmî Gazete’de yayınlandı.
https://www.tercihiniyap.net/m/ilan/btk-bilisim-uzman-yardimciligi-alim-ilani-2019-h9187.html
-
Yine ibf ye ucundan ayırmışlar sağolsunlar
-
Test mi oluyor arkadaşlar bu sınav? Merkez için 21-22 aralık denilmiş de oturum oturum mu olacak yoksa netleşmediği için mi öyle yazılmış?
-
@dzndr Merkez kadro sınavı 21 Aralık MTA müfettişlik ilanı ile çakışmış oldu böylece
Merkez kadroyu oturumlara bölüp iki güne yayarken taşrayı tek gün yapacak olmaları enteresan ya ilan metninde bir hata var ya da merkez-taşra kadroları arası soru tarzlarını farklı uygulayacaklar.
Gün içinde kurumla görüşüp net bilgiye ulaşmak lazım. -
Guydaki il tercihi gibi mi anlamadım ben olayı tam olarak taşrada özlük haklarında bir değişiklik oluyor mu bilen var mı?
-
Abi bu nasıl bir ilan sınav soru sayısı yok yüzdelik ağırlıkları yok taşra uzman nasıl biri 2 gün biri 1 gün sınav oluyor ne saçma iş
-
@karagergedan milyonlarca liraya sahip kurumlarımızın böyle özensiz ilanlar hazırlamalarını anlayamıyorum. Hani bahsettiğimiz kurum da bilgi teknolojileri kurumu yani
-
Dostlar merhaba. Beklenen alimlarda dile getirdigimiz gibi 120 kisilik bir ilan geldi. Bir kismi da iibf ye ayrildi tahmin ettigim gibi.
Hem biraz rahatsizligim oldugundan hem de yorgun oldugum icin detayli hazirligi yarina yapacagim ancak kisaca sunlari soyleyeyim, bildigim kadariyla il teskilati degil bolge mudurlugu seklinde teskilatlandigindan ozluk bakimindan farki yok diye animsiyorum. Bunu yarin arastirip teyit edecegim yeniden. Sinavi onceki yillarda test ve 50 soruluk komik bir sinav oldu. Yine benzer yontem uygulanir sanirim. Ama iki gune bolmeleri beni de dusundurdu.
Fikir vermesi açısından geçen yılın sınav başlığı;
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4788/bi̇li̇şi̇m-uzman-yardimcisi-alimi-2018
Yarin dedigim gibi detaylandiracagim bilgileri bir aksilik olmaz ise.
Iyi geceler diliyorum hepinize.
Not: Tahminimce bu basliktan gelerek ana sitede bir yazimiza kufurlu yorum yollayan dostum, kendini kufursuz de ifade edebilirsin bence. Üniversite mezunu hem de kariyer meslek talibi bir insanin kendisini anlatacak daha cok medeni kelimesi olmali.
Bahsettigin reklam kapatilabilir bir reklam. Kapatirsan sorun kalmaz -
@paretowilfredo Şu bilgiyi ekleyeyim. Yanlış yorumlamadimsa eger ilani, GUY gibi il tercihi ve il bazli taban puan olacak. Entrikali bir surec bizi bekliyor.
-
Btk yine tuhafliklarina tuhaflık katıp ilana çıkmış 50 tane nadide soruyu kucağimizda çözeriz yine biz her şarta alışığız ne de olsa..
Büyüme kalkınma soruları da çıkacaktır belirtilmese de ! -
@paretowilfredo gecmis olsun dostum aman dikkat edin kendinize.
-
18 de 90 ın altına düşer çok şükür de bir üst kurul sınavı görürüz.
-
İnternetten başvurusu ne zamanmış anlayan var mı arkadaşlar ilandan
-
@beveridge-eğrisi iibf'liler merkez uzman maaşı alıp diyarbakır, erzurum, izmir ve mersinde yani hayat pahalılığı ankaraya nazaran daha makul olan yerleri tercih ederse biz ankara isteyip 90 altı puana sahip olanlar üst kurul sınavı görebiliriz.
90 üstüler ankaraya yüklenirse diğer iller 82-83 puanlara düşebilir. bu saatten sonra kısmet
-
@islimbot herkes ankara yazsa bile 89 un altına düşer. Geçen yıl puanlar daha yüksekti ve 200 kişi için 90.5 du şimdi hem 160 kişi fazladan çağrılacak hemde bu yıl kullanılamayan 2017 puanları 2019 dan daha yüksekti. Bide MTA ile çakışıyor 88 lerin bile şansı var çünkü taşra yazacaklarda olacak keşke gygk li puan olmasaydı.
-
@rassal geçen sene 200 kişide 20 kişi p3 ü kullanmıştı. Allahtan diğer puan türleri yok p3 çok etkilemiyor bizi.
Geçen senenin ilanına baktım 15-16 aralık sınav tarihi gözüküyor yine iki gün ancak tek gün 50 soruluk sınav yapılmış. Yine böyle olur büyük ihtimal. Geçen sene giren arkadaşlar bilgilendirirse güzel olur. -
Ben geçen yıl girdim arkadaşlar iki gün yazmasına rağmen tek gündü sınav sabah mühendis öğleden sonra iibf ertesi gün hukuktu
-
İlân da yazmayan konulardan da soru geliyor şaşırmayın tabi hiçbiri internet sözleşmelerindeki metinlerin punto boyutunun ne olduğu kadar "saçma" değil
-
@paretowilfredo hocam uluslarasi hukuk elektronik haberlesme hukuku notlarinin pdf ini bulan var mi?
-
geçen sene kaçla kapatmıştı dostlar ?