Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@evladıthemis mühendislik için mi
-
Arkadaslar...moralinizi bozmak istemem ama 50 soru yanlis dogruyu goturuyo...sorularin ne istedigi acik olmayan...her dersten ortalama 2 soru olan igrenc bi sinav...ayrica sonucuda aciklamiyolar..seffaflik denen bisey yok bu kurumda ...sonucta sadece basarili ya da basarisiz yaziyor
-
@dmrl01 kurum nasın peki
-
@mülakatzedee sitesinde vardı hocam
-
@sirnakli hukuk hocam
-
Genel yetenek kültür kaç soru acaba bı dağılım varmi
-
@sirnakli 10 soru sanirim guncel soruyorlar 1 2 tane 2 tane falanda matematik zannedersem bide yazar eser eslesmesi varmis herhalde 1 2 tane de tarih
-
@sirnakli bu sinava girdim gecen sene ve kesinlikle bilgi olcen bir sinav degildi tamamen şans sorulariydi sanki
-
Tarih ve coğrafya var mı arkadaslar ? Kpss tarih konulari mi yoksa sadece cagdas dunya tarihi mi ?
-
@hukukcukişi dediğin gibiyse kardeşim o zaman bu 70 baraj puanı nasıl alıyorlar şansa alınacak bı puan değil
-
bu milletin doğu sevdası nedir mersin 25 kişi başvurmuşken erzuruma 40 üzeri :)) ankara çok çok daha az başvuru olmuş
-
@eemci başvuruları nerden gördünüz hocam
-
@scofieldmustafa açıklanan listelerde hocam mühendislik için öyle mersin izmir başvuru daha az olmuş erzurumun maşallahı var.
-
@eemci hadi erzurumlular erzurum yazması normalde batıdaki lerin mersin izmir yerine erzuruma başvurması yazık olmuş:))
-
kpss den 100 alan arkadaş eger yazılıyı geçersen mülakatta seni elemek isteyenin vicdanı sızlar :))
-
@eemci ankara şampiyonlar ligi gibi
-
@hukukcukişi hocam hatırladığınız soru varsa paylaşır mısınız?
-
@Simurgx ben hukuktan girdim cok hatirlamiyorum ama eski sayfalara bir donun gecen senenin basligini birakmislar orda yaziyor sorulari paylasmislar hep
-
@sirnakli tabiki en basta bilgi de gerekiyor ama boyle sorular cok yuzeysel kisa degisikti bi hakimlik gibi degil mesela kalite olarak obu demek istedim farkli detaylar vardi calismadan girdim onun da etkisi olabilir hocam bu sefer calisacagim insallah kimsenin emegi bosa cikmaz
-
Erzurum için sınava girecem. Herkese başarılar.