Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@Baelish hocam sınav 50 soru test şeklinde olacak değil mi?
-
@JosephStiglitz hocam sürpriz muhtemelen girince duyuruda söyleyecekler kaç soru olduğunu. İnsallah 100 soru gelir
-
@scofieldmustafa inşallah hocam. Bence artıracaklardır malum geçen sene çan uygulayıp mülakata almışlar
-
@JosephStiglitz kaç kişi çağırılmış mülakata ve taban kac net biliyor musunuz hocam?
-
@kebeye Evet hocam. Geçmiş yıllarda 50 soru sorulmuş. Bu sene değişir mi bilmem.
-
@scofieldmustafa 4 katı aday çağırıyorlar hocam. Geçen sene 70 puanı geçen az olduğu için çan uygulamışlar
-
@JosephStiglitz hayırlısı bakalim
-
Umarim 50 soru olmaz. Kurumu arayip sorsak bilgi verirler mi acaba ? Sanmam ama vermezler
-
Yanlış doğruyu götürme durumu nedir bi netlik var mı o konuda?
-
Arkadaşlar punto sorusu nerden sorulmuş ki o mevzuata baksak
-
@ank3435, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Arkadaşlar punto sorusu nerden sorulmuş ki o mevzuata baksak
Ben kanuna baktım punto ile ilgili bişey bulamadım
-
@guymağduru hocam tez yazarken uyguladığımız kurallara göre mi sorulmus punto?
-
İyiki de başvurmamışım yağmurun altında ptt ye gidecektim bir de
-
@abdiG 4 Yanlış 1 doğruyu götürüyor diye biliyorum hocam.
-
Hadi bakalım bir de elektronik haberleşme hukuğu çalışcaz herkese kolay gelsin
-
Şimdi hocalarım kurumun sitesinden elektronik haberleşme mevzuatı indiriyoruz bi de kendi kuruluş kanununu ve bir de uluslarasi notu ayarlayıp çalışıyoruz ekstra bunlar var başka bi şey yok değil mi ?
-
@evladıthemis kurumun kuruluş kanununu nerden edindiniz
-
@scofieldmustafa, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
@guymağduru hocam tez yazarken uyguladığımız kurallara göre mi sorulmus punto?
Bilmiyorum maalesef sadce punto ile ilgili soru var dediler
-
@scofieldmustafa Abone sözleşmeleri hakkında yönetmelik var https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2017/10/20171028-11.htm
-
@dzndr eyvallah hocam