Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@enjoythesilence tenfiz miydi cevap
-
Savaşlı soru kesin nitti olacak , enflasyon 20 küsür dün baktım hatta mb sitesinden. İşsizliği bilmiyorum
-
@ank3435 katılıyorum hocam. Hayırlısı olsun elimizden geleni yaptik
-
@ank3435 hocam ben geçen yıl girmedim ama sanki geçen yıla göre daha insaflı gibiydi sınav . Geçen yılki sorular bana daha zorlamış gibi gelmişti ama genel olarak alışık olmadığımız bir tarzdı bence de . Geçmiş olsun hepimize
-
@wollstonecraft sıkıntı cok konu olup azar azar soru sorulmasi hocam. Nerden gelecegi belli olmuyor böyle. Ben gecen seneki sorulara bakip kolaymis aslında demistim. Benim icin bu sinav daha zorlayıcıydı. Şansına bildiğin yerden geliyorsa sinav güzel geciyor iste
-
@scofieldmustafa burda cevaplara bakınca kolay geliyor hocam ben de abartılacak ne var diyodum. Girdim gördüm
-
@ank3435 bana da sorulara bakınca zor gelmişti sınav daha iyi gibi geldi demekki psikolojik olarak beklentimize göre de değişiyor ben cok imkansıza hazırlanmıştım
-
@gürkannn bundan emin misiniz hocam
-
Mb 'nin faizleri sabit tutmak isterken vergi oranlarını artırması geliri nasil etkiler ?
-
@RqzeeT baktım da galiba 1990 ben 88 yaptım
-
@aroma değişmez dedim emin değilim
-
@ank3435 faizleri sabitlemek için lm in yatay olması ve vergi artislari da is o sola kaydirir deyip geliri azaltır dedim .
-
37-38 net olur en düşük. Çıkan herkes kolay diyordu, yıkıldım. Demek ki nasipte yok
-
@aroma bende faiz sabit diye tekrar iş kaydirdim değişmez dedim ama sizinkide mantikliymis
-
@RqzeeT faizi sabit tutmak istediği için daraltıcı para politikası uygular yani önce ıs sonra lm sola kayar gelir azalır yaptım.
-
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu(BTK)
Uzman yardımcılığı sınavına giren herkese geçmiş olsun arkadaşlar. Hayatımda gördüğüm en saçma sınav şekliydi. Sınav soruları da KPSS formatından da farklıydı.
İnsanlar o kadar emek veriyor sınava hazirlaniyorlar. Ama gel görki kurumun sınava girenlere vermiş olduğu değere bakalım.
“Kötü şartlar altında eşit bir sınavdı.”
Ne demek şimdi bu diye bakarsak toplantı salonu mu diyelim yoksa üniversitelerdeki amfilerde oturak olduğunu düşünün ama masanın olduğunu düşünmeyin o şekilde bir sınava girdik. Bir tek oturacağımız vardı. yani Dizimizin üzerinde kitapçığı ve optiği koyduk. Çöz babam çöz...Bari direkt KPSS puanlarına göre mülakata 4 veya 5 katı çağırsaydınız da insanlar boşuna masraf yapmasalardı. Sınavlara hazırlananlarının zamanı ve maliyetlerini hiç düşünmüyor kurumlar. Hayalleri ve beklentileri saymıyorum bile...
Üst kurullar arasında en kalitesiz “sınav şekli” ve soru formatı vardı.
Toplantı salonlarında masanın olmadığı bir yerde sınava giriyoruz. Şaka gibi...
insanlar oraya bir ümit çalışmalarının karşılığını almak için geliyor.
Eğitime ve gençlerimize verilen değerin bir göstergesiydi. -
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu(BTK)
Uzman yardımcılığı sınavına giren herkese geçmiş olsun arkadaşlar. Hayatımda gördüğüm en saçma sınav şekliydi. Sınav soruları da KPSS formatından da farklıydı.
İnsanlar o kadar emek veriyor sınava hazirlaniyorlar. Ama gel görki kurumun sınava girenlere vermiş olduğu değere bakalım.
“Kötü şartlar altında eşit bir sınavdı.”
Ne demek şimdi bu diye bakarsak toplantı salonu mu diyelim yoksa üniversitelerdeki amfilerde oturak olduğunu düşünün ama masanın olduğunu düşünmeyin o şekilde bir sınava girdik. Bir tek oturacağımız vardı. yani Dizimizin üzerinde kitapçığı ve optiği koyduk. Çöz babam çöz...Bari direkt KPSS puanlarına göre mülakata 4 veya 5 katı çağırsaydınız da insanlar boşuna masraf yapmasalardı. Sınavlara hazırlananlarının zamanı ve maliyetlerini hiç düşünmüyor kurumlar. Hayalleri ve beklentileri saymıyorum bile...
Üst kurullar arasında en kalitesiz “sınav şekli” ve soru formatı vardı.
Soru önemli değil herkes eşit sonuçta konulara ama sınavda masanın olmaması gerçekten çok kötü bir durum ve kurumun imajını da düşünmek istemiyorum.
Toplantı salonlarında masanın olmadığı bir yerde sınava giriyoruz. Şaka gibi...
insanlar oraya bir ümit çalışmalarının karşılığını almak için geliyor.
Eğitime ve gençlerimize verilen değerin bir göstergesiydi. -
Sorular kpss formatından tamamen farklı. Gk gy'si iyi olan sınavı götürdü. Alan soruları sayısal ağırlıklıydı. Süre sıkıntısı çeken çok oldu. Ben soruları tekrar bile edemedim iki soruya bakamadım bile. Hayırlısı olsun
-
Sınavda görevli hamfendi forumlarda şikayet etmeyin dediği için kucakta soru çözme olayını yorumsuz bırakıyorum:) Bence kolay bir sınavdı 1-2 iktisat mat sorusu dışında. Net olarak bilmem ama 40 doğruyla kapar bence.
-
@beveridge-eğrisi arkadaslar 35 net yapan geçmiyor mu ? Sınırlama mı vardı ?