Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@guymağduru her iki kazançtan ödeyecek ancak tüm geliridegil safi gelrii vergilendirlir
-
@guymağduru dogru. ben yurt disi gelirleri de vergilendirirse mukerrerlik olur diye dusunmustum.
-
@aroma, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
@guymağduru her iki kazançtan ödeyecek ancak tüm geliridegil safi gelrii vergilendirlir
Yani orda safi gayri safi muhabbetine girilebilinir mi orası muamma hocam. Kurumun nasıl soru hazırladığı ile ilgili.
Yada şöyle bir ayrım yapılabilir mi
Tüm gelir vergiye tabi fakat hesaplama safi gelir üzerinden yapılır. Tarzı bir yorum yapılabilir mi -
@g-uzmanı hocam nitti iç güvenlik harcamalarından bahsediyor soru savaş harcamaları diyordu sanki masgrevi sormular gibiydi ama şikkta yoktu. Ne dersiniz
-
@kpssınavı türkçe sorusu
1.ikisi de yumurtayı rafadan sever
2.canan ve nalan yumurtanın kıvamı noktasında aynı zevke sahipler
3.ikisi de yumurta ile ilgili aynı düşünceye sahiplerVerilen bilgilerden yumurtanın çok çeşitli olabilecek kivamlardan ikisininde aynı kıvamı tercih ediyor çıkarımı yapılamaz
Ama düşünce derse bu tüm durumu özetler
-
@guymağduru aynen hocam nitti böyle bir kanun yok diyor nasıl destekler
-
1929 buhranında ise keynes şıkkının yanlış olması talep açısından düşünürsen yanıltır ama şıkta keynes yatırım yapmaya niyetli olanların yatırım yapmaması durumundan bahsediyor ki bu da ekonominin arz sorununu ifade eder
-
@kpssınavı Cari oran ile ilgili senin dediğini yazdım zaten şirket aşırı risklidir şıkkı olacak büyük ihtimal
Tahvil arz talep ise internetten buldum dilersen sen de araştırabilirsin
-
@guymağduru sadece iç güvenlik değil hocam savunma ve güvenlik
-
@g-uzmanı
ben ikinci onculu tercihleri aynidirdan ziyade benzerdir diye hatirliyorum
yatirim bir harcama kalemidir hocam dolayisiyla ekonominin talep yonuyle ilgili bir buyukluktur. Tahvil sorusu temel duzey bi makro sorusuydu arastirma yapilmayi gerektirecek bir zorlugu oldugunu dusunmuyorum. -
Hukuk sınavının zorluğu nasıldı sizce çan yapılır mı?
-
@kpssınavı 2 öncül de yumurta kıvamına değinilmiş
Yatırım tabi ki harcama kalemi ama soruda kelime oyunu var gibiydi ayrıca keynes buhran nedenini efektif talep eksikliğine bağlıyor
Tahvil sorusunda dediğim gibi internetten bakarak yazdım yanlış olabilir yazdığım orada yazdıklarımın doğru olduğunu iddia ederek paylaşmadım bu kadar eminsen cevabından problem de olmamalı senin adına. -
@mezun 9. btk nın idari yaptırımlarına karşı dava idare mahkemesinde açılmaz mı?
-
Bir ben zorlanmışım galiba barajı bile geçemem diye sabahtan beri kahroluyorum
-
@mülakatzedee birde ben
-
@yavuzselim üç oldu. Baksanıza foruma bu ne sınav yazan bile yok
-
@dzndr ben de başta iyi gibi düşündüm ama kontrol ettikçe maalesef sınır altına doğru gidiyorum . Belki de çan yaparlar yine genelimiz böyleyse
-
@wollstonecraft inşallah olur da bir şansımız mevcut olur. 33'e kadar iner mi ki
-
4 katı mi mülakata girecekti ? Kolay görünümlü değişikti sinav aslında.Hasta olduğumdan calisamadim mevzuatı dahi sabah okudum ama önceki yıla göre kolaydı denebilir.
-
Bende 36 37 civarı bekliyorum sınırında bu civarda olacağını düşünüyorum öyle 40lari falan bulmaz bence