Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@urfaspor63 sosyal den mi hocam
-
Merhaba arkadaşlar ben kpssye 2018 de girmiştim o yüzden 2019 güncel bilgilere uzağım acaba elinde notu olan biri benimle paylaşabilir mi?
-
Hukukçu arkadaşlar gün olarak sıkıntı oluşmadı . BDDK ya girecek mısınız ? Ne düşünüyorsunuz ?
-
@evladıthemis bddk da ingilizce oldugu icin girmiycem hak yememek adina basvurmadim ben hocam
-
BDDK başvurumu iptal edeceğim, bir arkadaşımızın hakkına girmemek adına
-
@evladıthemis ben de ingilizceme güvenmediğim için başvurmadım. Ama ingilizcesi olanlar bu fırsatı kaçırmamalı bence.
-
Kafam çok karışık benim de İngilizcem parlak değil temel düzeyde basit bilgim var forumda arkadaşların yazdıklarına bakınca biraz daha iyi İngilizce lazımmış gibi geldi bana da. Bir de İstanbul Ankara 2ye bölünelim derken eldeki de gitsin istemiyorum. Hayırlısı... sağolun arkadaşlar
-
Elektrik elektronik mühendislik sorularını daha net hatırlayan varmı bı on bilgimiz olurdu
-
@Willsmithh evet hocam
-
@urfaspor63 bende Erzurum hocam
-
Mevzuata nasıl çalışılmalı , nasıl soru sorulabilir
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Geçen sene mühendislikte kurumla alakalı nasıl soru geldi bilen varmı
-
Arkadaslar cmk yeni duzenlemeye gore tutukluluk suresi agir ceza mahkemesine giren islerde1 yili, girmeyen islerde 6 ayi gecemez demis ama kitaplarda bu sureler 2 yil ve 3 yil olarak geciyor. Bu durumda sureler degisti yani degil mi? Sureler artik 6 ay ve 1 yil oldu ???
-
@güneşşş ben de öyle anladım
-
@güneşşş yürürlüğe girişi 24 ocak diye belirlenmişti sanırım yine bi siz de teyit edin sınavda değişiklik yok diyebiliriz
-
@evladıthemis tesekkur ederim
-
@güneşşş rica ederim . Teyit etmeyi unutmayın .
-
Arkadaşlar vergi hukuku ve tvs ye detaylı çalışmak gerekir mi acaba detay sorarlar mi
-
@evladıthemis, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
@primocarnera atayım hocam ama bi bakın yani bilerek indirmedim inceledim bana güzel geldi .
https://www.hukukdershanesi.com/milletlerarasi-hukuk-ders-notlari/
Hocam bu notu indiremedim sorun mu var !