@primocarnera atayım hocam ama bi bakın yani bilerek indirmedim inceledim bana güzel geldi .
https://www.hukukdershanesi.com/milletlerarasi-hukuk-ders-notlari/
Sınavın 22sinde olduğunun söylenmesi ne büyük talihsizlik... 0.20 ile kaçırdım bu yüzden. Ne diyelim, nasip.
@evladıthemis hocam bizede atabilir misiniz linkini
@Estevez pazartesi ulaşan belgemi kabul ettiler
@gagelessh sevindim hocam sizin adınıza hayırlı olsun
@primocarnera atayım hocam ama bi bakın yani bilerek indirmedim inceledim bana güzel geldi .
https://www.hukukdershanesi.com/milletlerarasi-hukuk-ders-notlari/
Ankara'ya başvurmasam bana da gelecekmiş ama olmadı ne diyelim kısmet sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim kurum gerçekten çok güzel hem yer olarak hem de içerik olarak binası ve içi de güzel
@Estevez hepimize
@evladıthemis hocam bu uluslarasi hukuktan gelse gelse 1 2 soru gelir bence siz ne düşünüyorsunuz ona göre uzwt birşeyler çalışmak gerekir
@Estevez hocam aynen ankara harka bina lokasyon icerisi ben Erzuruma başvurdum Erzurum binasını görünce üzüldüm
@evladıthemis aslan reyizin notu ile benzer bir not. Genel olarak sorulacak şeyler belli bence: Vestfalya, monizm, triepel vs. Belki anayasa hukukunda yer aln milletlerarası anlaşmaların onaylanması aşamasını sorarlar
@Willsmithh hocam ben de sizlerden bilgi almaya çalışıyorum ilk kez gireceğim için . Ama o notu cıktı aldım sanırım onu okuyacağım. Her sey var gibi biraz uzun. Lisansta da iyi almamıştık benim için bi tık daha zor olacak.
@dzndr hocam şuan o kadar yabancı ki olabilir.
BENDE gk gy merak ediyorum çalışmak lazımmı hangi derslerden geliyor
@Willsmithh Uluslararası hukuktan geleceği bile muamma. 50 soruya hangi derslerden hangi konuları sığdıracaklar muamma. 50 soru olması tamamen dezavantaj.
@Baelish aynen kanımca iyi bilen değil konu eksiği olmayan detay bilen eksiksiz giren kazanacaktır
resmen her dersten bir soru sorsalar ancak yetecek ya
@takkurt geçen yılın sorularına baktım zormuş hocam ya büyüme kalkınma bile gelmiş
@Willsmithh ankara hocam. Bence zorluk derecesi aynı olur özlükleri de aynı merkez ve taşranın maaşları da. Bekar olsaydim bende Erzurum yazacaktım hocam Erzurum güzel il
@Willsmithh hocam resmen bizden her şeye hakim olmamızı istiyorlar ve işlerini şansa bırakmamak için de birer soru soruyorlar yaptın yaptın
Bu sene soru sayılarının artırılması gibi bir durum olabilir mi ki? Sitede hiç bir bilgi yok bu konuda.