Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@IS-LM evet ilanda parantez içinde yazıyordu
-
2020 ye giricez hala postayla yollama ne ya
Arkadaşlar ben mezun olurken diplomamı aslı gibidir yaptırdım yollasam kabul olur değil mi
-
@IS-LM peki posta yoluyla ptt den mi gondereceksiniz ve ve e devletten cikartilan mezun belgesi icin herhangi bir sey yapmak gerekiyor mu yoksa cikarttigimiz gibi mi gonderecegiz
-
@bohemian ben de bilmiyorum bilen var mi
-
Btk başvuru formunun olduğu siteye erişebilen var mı
-
@bohemian önceki yıllarda e devlet kabul edilmişti arkadaşlar posta (ptt) ile gönderebilirsiniz sorun çıkmaz
-
Başvuru formuna ulaşabilen oldu mu? Hem chrome da hem firefox ta denedim hesap oluşturamadım.
-
@RootofAllEvil ben sorun yaşamadım hocam sistem açıldı . Telefondan yaptım hatta
-
diğer bilgiler yazan yere ne yazdınız?
-
@RootofAllEvil hocam büyük küçük harf ve boşluklara dikkat edip tekrar deneyin
-
@Blueberry, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
diğer bilgiler yazan yere ne yazdınız?
-
@Blueberry ben boş bıraktım hocam
-
çıktıyı siyah beyaz mı renkli mi alıcaz
-
@aroma hocam ibraz edilmesi derken neyi kastediyor peki ben basvuru formunu osym sonuc belgesini ve e devletten mezuniyet belgesini cikarip postaya verip gondermeyi dusunuyorum baska herhangi bir sey yapmaya gerek var mi?
-
Mail kutusuna gelen aktivasyonu onaylayınca düzeldi başvuruyu yapabilirim.
-
Arkadaslar başvuruyu şahsen yaptım . Sınav saati hakkında su an bilgi vermiyorlar . Geçen yılki gibi olacağını ümit ediyorum .
-
@fatos_ Geçen sene öğleden sonra olmuştu değil mi iibf için, saat kaç gibiydi acaba
-
belgeyi yazdırmakta sorun yaşıyorum.
-
Bu da yine referans istiyor daha yazılı öncesi. Bunun anlamı nedir arkadaşlar hadi mülakata isterler anlarım da yazılı sınav öncesi neden?
-
@enjoythesilence hocam ben girmedim geçen yıl ama yanılmıyorsam 14.30 da olmuş