Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@g-uzmanı elinize sağlık
-
@mezun 6 nin cevabı btk ilgili kuruluş diyordu o yanlış ilişkilidir
-
@mezun 16. Çekince
-
@mezun matematik sorusu neydi?
İnstagram vardı
İlk karadelik fotografı
1995 degısıklıgı -
@mezun 17 Matematik sorusu 2
18.Anayasa da başlangıç kısmında düzenlenmemistir İstiklal Marşı
19. İyuk önce hangisi incelenir idari merci tecavüzu
20. Memurlar da ilkeler liyakat sınıflandırma kariyer -
@mezun Ceza hukukundaki tanımlamalardan yanlış olan gece vakti
TBMM üyesinin yapamayacağı
Kişiliğin başlangıcı sağ ve tamamıyla doğum
Tüzel kişiliğin mahkeme kararı ile feshinde amaca en yakın derneğe geçirilmesi
Ticari örf adetin tacir olmayanlara her durumda uygulanabileceği yanlış -
@g-uzmanı ellerinize sağlık hocam . Bu cevaplara göre sınırdayım bi kaç emin olmadığımı da yanlış hesapladım . Bakalım bizi neler bekliyor
-
@kullanıcı06789 1995 değisiklikler 1 yıl içinde yapılan seçimlere uygulanmaz dedim ama emin değilim
-
@mezun ben de öyle yaptım, 2001 değişikliği olması lazım seçimlerin
-
@bsttt yazım yanlışin cevabı ne olacaktı
-
@g-uzmanı
11- ikizlerin tercihleri tipa tip aynidir diyordu. O yuzden ikinci oncul de dogru olmali.
12- tam mukellefin yurt ici yurt disi tum gelirleri vergi mathrahina dahildir diyordu. Bu yanlis bence.
20- ‘29 krizinin sebebi monetarislere gore para Arzinin gereginden cok degil Yeterince arttirilmamasi krize sebep olmustur.
29- sirketin net calisma sermayesi negatif ideal cari oran da 2 olduguna gore sirket asiri risklidir.
46-tahvil arz fazlasi varsa para talep fazlasi var demektir faiz artar ya da tahvil arz-talep grafiginden de faizin artacagi gorulebilir. -
@mezun cevabı hatırlamıyorum ama a şıkkını yaptım
-
Temyiz edilemez sorusu neydi?
Şıklarda;
İdare mahkemesi
Vergi mahkemesi vardı. -
@jrobinson2002, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Temyiz edilemez sorusu neydi?
Şıklarda;
İdare mahkemesi
Vergi mahkemesi vardı.İdare mahkemesinden vergi mahkemesine gönderilmesi olacak.
İdari merci tevdine açıktır -
@kpssınavı dar mükellefin sadece Türkiye’de elde etiktileri kazançları vergilendirilir.
Tam mükellef ise hem yurtdışı hemde yurt içindeki gelirleri matraha dahildir. Tüm gelirleri vergiye tabidir. -
@guymağduru Peki burada görevsizlik mi? Yoksa yetki yönünden mi soruyordu ?
-
@jrobinson2002, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Görevli ve yetkili mahkemeye gönderilmesi hocam
Tevdide kesin olarak açıktır -
@guymağduru, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Görevli ve yetkili mahkemeye gönderilmesi hocam
Tevdide kesin olarak açıktırİdari yargı görevli olmakla birlikte vergi mahkemesine gönderilmesine kararı verilir.
Temyiz yolu kapalı.
Sadece görev olsaydı adli de açıp idari veya vergiye gonderilseydi ozmn yargı yolu açık olacaktır -
- Soru neydi cvp 7.7 imiş !
-
@kpssınavı, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
@g-uzmanı
11- ikizlerin tercihleri tipa tip aynidir diyordu. O yuzden ikinci oncul de dogru olmali.
12- tam mukellefin yurt ici yurt disi tum gelirleri vergi mathrahina dahildir diyordu. Bu yanlis bence.
20- ‘29 krizinin sebebi monetarislere gore para Arzinin gereginden cok degil Yeterince arttirilmamasi krize sebep olmustur.
29- sirketin net calisma sermayesi negatif ideal cari oran da 2 olduguna gore sirket asiri risklidir.
46-tahvil arz fazlasi varsa para talep fazlasi var demektir faiz artar ya da tahvil arz-talep grafiginden de faizin artacagi gorulebilir.Tam mükellef her iki kazançtan da vergi öder hocam. Yoksa dar mükellefle bir farkı kalmaz