Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
Belgelerin ne zaman teslim edileceği muamması ne oldu ulaşabilen oldu mu btk ya
-
@iskender Sözlü sınava girmeye hak kazananların kariyer.btk.gov.tr adresinde yer alan özgeçmişlerini ve fotoğraflarını güncellemeleri gerekmektedir. Sınav ilanında belirtilen sözlü sınava girmeye hak kazananlardan istenen belgeler (sabıka kaydının bulunmadığına dair yazılı beyan, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bir durumu bulunmadığına dair yazılı beyan, erkek adaylardan askerlikle ilişkisinin bulunmadığına dair yazılı beyan), adayın sözlü sınava gireceği gün Kurumda alınacaktır.
İlan olunur. -
@enjoythesilence istenilen belgeleri nasıl temin edeceğiz bilginiz var mı?
-
@feyzullaharik bahsi geçen belgeleri Google üzerinden aratabilirsiniz. Mutlaka örnekleri vardır
-
@enjoythesilence hocam ilan metninde farklı yazıyor siz emin misiniz o yüzden sordum
-
@iskender hocam adamlar açıklama yapmışlar, kendi sitelerinde yazan bu. İsterseniz arayıp bilgi alın
-
@enjoythesilence peki teşekkür ederim haklısınız.
-
Geçen sene mülakata giren arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi genel olarak ne soruluyor, güncel ve genel kültür soruluyor mu?
-
Geçen sene mülakata girmiş kimse yok sanırım. Umarım bilgilendirebilecek birileri olur.
-
Hukukçuların görev tanımı nedir bu kurumda bilen var mı?
-
Arkadaşlar merhaba. Kurumu aradım sözlü sınavı belgeleri için. Belgeleri yanımızda getirmemiz gerekiyormuş mülakat günü. İlk ilandaki 3 güne dikkat etmeyin dediler. Bilginize
-
@mybravestmask hangi numara araciligi ile ulastiniz ben bir türlü ulasamiyorum
-
@mert12344321 (312) 294 73 50
-
@mybravestmask hocam ben aradığımda ise herhangi bir belge almanıza gerek yok kimliğiniz gelmeniz yeterli dedi. Peki getirilecek bile beyanları nasıl olması gerektiğine dair bir bilginiz varmıydı acaba
-
@mybravestmask tesekkur ederim
-
@Xyxx Hocam sonuç açıklama sayfasında belirtilen 3 belge var. Sabıka kaydı, askerlik belgesi ve çalışmaya engel olmamasına dair yazılı beyan. Son belge için adalet bakanlığındaki gibi hazırlansa yeterli olduğunu düşünüyorum. Linkten bakabilirsiniz
http://pgm.adalet.gov.tr/Sonuc/2019/50muhendis/ek_4saglikbeyani.doc -
@mybravestmask teşekkür ederim.
-
Ankara eem olup mülakat tarihi bilgisini paylaşabilir mısınız, 9 mart benim ki ama aynı gün endüstri var acaba 8 martta olan var mi eğer yoksa çok az kişiyiz
-
Iyi gunler kurumun sayfasinda yds puaninin uzman yardimciligi doneminde alinmasi gerek diyor.daha once alinan yds puanlari gecersiz mi olacak bu konuda bilgisi olan varmi
-
@ent evet saymiyorlar