Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
-
@asımus arkadaş 2017 yılı sınavı hakkında yazmış 2018 değilmiş
-
@modigliani-0 hocam elektronik haberleşme,btk kuruluş kanunı, tuketıcı korunmasıyla ılgılı yonetmelık kendı sıtesınde var bırde ekstra vaktınız olursa teknık olmayan yonetmeliklere bakabılırsınız ben bu dedıklerıme baktım
-
@hukukcukişi hocam gördüğüm kadarıyla mevzuattan 2 soru gelmiş geçen sene doğru mudur
-
2017 çıkmış sorularında da 2den fazla mevzuat sorusu göremedim herkes farklı bir şey söylüyor
-
@iskender dahildir hatta kurumun kendi sayfasinda bile mevzuat icerisinde yer verilmiş. Sorarlar
-
@güneşşş sagolun
-
Vergi hukukunda değişiklikler çıkar mı yoksa eski hali mi çıkar arkadaşlar
-
Benim arkadasim gecen sene girdi sınava, 2 tane sormuslar elektronik haberleşmeden
-
280 soruyu 50 soruya sigdirmisler tamamen sınav anı şansa kadere olacak bence bilgi zaten herkesin bu seviyelerde yakın
-
ErzurUm sosyal bilimciler varmı burda 1 kişi vardı beden başka
-
@Willsmithh ben varım hocam
-
@miyopkeynes p3 mu hocam p48 den mi başvurdunuz
-
@Willsmithh ben de varım p48 den başvurdum
-
@Willsmithh ben de varım p3
-
Baya kişi varmış Erzuruma bizim sınav merkezden farkli olurum mu sizce
-
@asımus hocam p48 puanınız nasıl
-
Ben 92.5 la başvurdum ama şuan alan derslerim bitik daha yeni 5 aydır ilk defa muhasebe çalışmaya başladım
-
Hocalarım geçen sene il il farklı puanlarla mi kapattı yoksa hepsi 70 miydi ?
-
@Willsmithh hocam 92.5 ile basvuru yapmissiniz. Muhasebe eksik belki ama diger dersler de saglam bir temeliniz var demektir. Bence eksik kısımları çalışsanız iyi bir seyler yapabilirsiniz