Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@Willsmithh p48'den hocam
-
@guy-mağduru 80 Hocam
-
@güneşşş bende zaten muhasebe ve mevzuat gideceğim genel kültür iyi değil onda 10 günde çalışılmaz güncel sormuşlar heralde o can yakabilir
-
@güneşşş sizdemi eruzurum hocam
-
@Willsmithh 2006da grammy ödülü alan kişiyi sormuslar böyle sorular gelirse şahsen ben yapamam ya da Türkçede fiilde çatı sorusu varmış onu da yapamam en mantıklısı alan çalışmak gerisi de Allah’a ve o günkü şansımıza kalmış artık..
-
@asımus evet geçen yıl başlıklarında herks yazmış zaten şans faktörü diye çünkü her dersten 1 2 soru gelecek kötü olduğun yerlerden gelirse kötü olur taşra için her türlü tamamlarlar en kötü çan yaparlar hepimiz aynıyız o yüzden çok tedirgin olmadım kısa vadede en çok sonuç verecek mevzuat hukuk muhasebe gibi dersler iktisat maliye çok geniş
-
Bu 70 barajini bende anlamadım yani o kadar zor da 70 alan kısıtlı olur neye eğer can yoksa
-
@modigliani-0 evet bende oyle anladım ama daha fazla sorabilirler 3 4 olabilir onceki yıllar olmuş sanırım hazırlıklı olmak gerek
-
TVS den çıkmışmı geçen sene bazen yazıp sormuyorlar
-
@Willsmithh Sormazlarsa söverim canım çıktı 10 gündür
-
@yavuzselim valla hocam 50 soruda gelse gelse ona 1 tane düşmesi lazım
-
@Willsmithh Haklısın hocamda tam bir kesinlik olmadığı için içim rahat etmiyo
-
Arkadaşlar iyiniyetli sebepsiz zenginleşen elde ettiği semereleri iade ile yükümlü mü elimdeki bir kitapta elinde kalanı vermekle yükümlü diyor birinde değil diyor
-
@hukukcukişi Elinde kalanı vermekle yükümlü. Eğer elinden bağışlama gibi bir şekilde çıkmışsa yükümlü değil. Fakat satmışsa satış bedelini vermekle yükümlü
-
Muhasebe standartlarından soru gelir mi sizce
-
@yavuzselim bende boyle düşünmüştüm hocam teşekkür ederim
-
@hukukcukişi rica ederim
-
@ank3435 Hocam, çıkmış sorular ve tecrübeli arkadaşların söylemlerine bakarak ve dahil olmayan konudan bile soru sorduklarına şahit olunmuşken Muhasebe Standartları çıkabilir.
-
Şunu anladım ki ders çalışmaya ara vermeyeceksin ve kurum sınavlarına hazırlanırken A grubu konularını hiç bırakmayacaksın ve ilan geldi mi o kurumun mevzuatına bakacak zamanın olacak yoksa ahanda saat 06.31 BTK nın sınavına girmesem mi diye düşünmeye başladım
-
@estergon3457 bende onu geç anladım kpss ye girdiğin ay ki seviyeni koruMan hatta üstüne çıkman gerekiyor