BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
@ege-mahmut bir şube müdürünün usulsuzluk yaptığına dair bilgi alan genel müdür yardımcısı, şube müdürünun bilgisayarından mailine girip bilginin doğruluğunu teyit ediyor. Daha sonra maildekileri kopyalayıp savcılığa şikayette bulunuyor olay buydu. Sorularda da siz nasıl bir yol izlerdiniz. Genel müdür yardımcısının bu fiilden sorumlulugu olur mu? Diye soruyordu. Bu sekilde kaldi aklimda
-
@ius-cogens hocam sizin dediğiniz murakıplık olabilir ben bankacılığı soruyorum
-
@ege-mahmut Hukuk hocam. Bankacılık demeyince, hatırladığım suçla ilgili soruyu yazdım.
-
@adamsinsmith Evet dostum.
-
Mailine gvs formu gelen var mı? Önceden gönderiliyormuş sanırım bana gelmemiş. Gvs yapmama ihtimali var mı sizce kurumun?
-
@Marsiyal bana da gelmedi hocam, sadece kimlik bulundurmanız yeterli diyor, belki mülakat sonuçlandıktan sonra isterler diyeceğim ama bu tip üst kurumlar mülakattan önce genelde gvs istiyordu, mailde gelmeyince bana da garip gelmişti açıkçası.
-
@sofuoglu hocam herhangi bir mail geldi mi size
-
@seymaa mail geldi hocam, gvs formu gelmedi.
-
@Marsiyal gvs formu murakıplık adaylaylarına da gelmedi. Sadece kimlik belgesi yeterli oluyormuş.
-
Geçen sene mailde doldurulması istenen gvs formu vardı, bu sene yok
-
Arkadaşlar bddk mülakatından kaç kez elenince bir daha giremiyoruz?
-
@Marcuspowa Sınav ilanında böyle bir ibare göremedim
-
@szynp spkda 2 kez elenince daha girilmiyor diye biliyordum ondan sordum
-
@tereke, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
ben ve bir çok arkadaşım kolay bulduk
Geçtin mi?
-
Gelecek sefer bankacılık alanı için hazırlanacak arkadaşlara bilgi vermek için belirtmek istediğim hususlar var. İngilizce ile başlamak istiyorum 10 soru İngilizceden Türkçeye çeviri sorulmaktadır.çeviri yapabilmek için iyi seviye İngilizce bilmek gerekmektedir YDS seviyesi 60-70 arasında olan arkadaşlar büyük ihtimal başarılı olabilir.Alan soruları malum KPSS sürecinde öğrendiğimiz konulardan gelmekte ama daha titiz ve ayrıntılı bir çalışma gerektirmekte .Son olarak kurumun sınavları değerlendirmesi... ben 69.75 te kaldım hukuk 86 muhasebe 83 iktisat 56 ingilizce 54 kesinlikle ne beklediysem onu aldım belki iktisatım daha yüksek gelebilirdi.iktisat sorusunun biri yoruma dayalı olduğu için yorumum yetersiz görülmüş olabilir. İktisat için güncel ekonomi makaleleri okumanız sınavda size avantaj sağlayabilir.kazanan arkadaşları tebrik ederim.
-
Bugün uzmanlık mülakatına girenlere ne sordular mülakatta kimse yazmamış
-
@sui-generus söylemem doğru olmaz fakat alana iyi çalışın hem muhasebe hem İktisat hem hukuktan sorular geliyor