BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
Kaç dakika sürüyor mülakat hocam?
-
@Marsiyal hocam peki güncel ekonomik gelişmelerden veya bankacilik bilgisinden geliyor mu
-
@Marsiyal Kaç soru soruldu hocam? Komisyon kaç kişiydi, genel hatlarıyla bilgi verebilir misiniz?
-
Yaklaşık yarım saat sürüyor 4 kişi oluyor, komisyon başkanı kişisel sorular soruyor, akabinde diğer komisyon üyeleri kendi alanıyla alaklı, hukuk-iktisat/maliye -muhasebe soruyor,
-
@underw yaklaşık 10-15 soru soruldu. Daha doğrusu soru soruyu açtı. Sağlam bir bankacılık ve alan bilgin olması gerekiyor . Allah yardımcnz olsun
-
@sofuoglu bu yıl form istememeleri garip olmuş ama form doldurmadan güvenlik soruşturması yapılıyor olabilir mi acaba? Var mı böyle bir durum yada yeni bir düzenleme? Anlamak için soruyorum.
-
Güncel ekonomik gelişmelerle ilgili soru soruyorlar mı?
-
@ctrlspace hocam soruşturma formu olmadan yapılamaz diye düşünüyorum kesinn olmamakla beraber, belki de mülakatı kazananlardan isteyeceklerdir sadece belli de olmaz
-
@theekonomist mülakat ortalama kaç dakika sürüyor hocam?
-
@seymaa 25-30 dakika sürüyor
-
Mülakata çalışmadan gitmeyin çalışın diyeceklerim bu kadar...
-
Bankacılık Kanunundan soru soruyorlar mı? Yoksa genel Hukuk Bilgisi mi?
-
Bankacılık alanı yazılı sınavında muhasebe alanında tfrs ile ilgili bir soru vardı hatırlayan var mı arkadaşlar?
-
@szynp bu benim mülakat sorumdu ama ordada bilemedim hatırlamıyorum soruyuda maalesef
-
@sui-generus cevabı? indirim yazılacak kalemleri mi sormuşlardı sınavda hatırlayamadım da
-
@szynp finansal kiralama ile ilgili bir soruydu
-
@szynp yok bende hocam orda da bilmiyorum efendim dedim çıktım
-
Hem stajyer hazine kontrolorlugunu hem de BDDK yi kazanan var mı arkadaşlar
-
İlk kez bu kadar soru sorulan bir mülakata girdim. Yarım saat rahat içeride kalmışımdır. Hukuk İktisat Maliye Muhasebe hepsinden soru geldi. Tamamını doğru cevaplamak imkansız özellikle İktisat soruları para banka dersine iyi çalışın zorlayıcı sorular vardı. Bu kadar uzun tutulduğuna göre liyakat esaslı alım yapılıyor diye tahmin ediyorum ben.
-
@Marsiyal liyakat önemli tabi ama mülakattaki tavrımız olsun, soruyu bilmesek bile vereceğimiz tepkimiz de önemli olabilir bence. Soruların hepsini bilse bile tavrı tutumu normal gelmeyeni almayabilirler. Üst kurul sonuçta.