BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
@primocarnera Baba bide seni gönderelim , bide sen dene bakıyım sonra gel yine konuşuruz burda
-
@rassal Mevzuya çok uzaksın harbiden ya niye böyle :))
-
@primocarnera @rassal @polish usluba dikkat edelim lütfen konu uzamasın.
-
İngilizcesi kolay arkadaşlar hatta Bi kadın gelip sınavdan önce İngilizceyi dert etmeyin bişeyler yazın boş bırakmayın diye uyarmıştı tabi bu durum bankacılık için geçerli diğerlerini bilmiyorum
-
@petrichor nasıl yani ingilizceye çok önem vermiyorlar mı
-
@bcbc3434 hayır fazla değil zaten ingilizce de kolay oluyo 10 tane cümle ekonomiyle alakalı onları çeviriyosun. cümleler öyle ahım şahım uzun değil
-
@primocarnera anlıyor ama konuşamıyor
-
İngilizceyi nasıl dert etmeyin diyebilirki. BDDK nın önceki alımların yorumlarını okursanız görürsünüz 59 la kalan var. Üstelik İngilizcesi çok kolayda değildi. Oldukça kompleks iktisadi cümleler vardı. Yarım yamalak ingilizce ile geçilebilecek bir sınav değil. Üstelik sınav İstanbul'da olduğu için oldukça maliyetli oluyor
-
1)İşletme İktisadı 2) İşletme Finansmanı 3)Finansal yönetim 4)İstatistik-Ekonomi
Bunlar hakkında bilgi ve not konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
-
Bankalar yeminli murakıp yardımcısı ve bankacılık uzman yardımcısı (bankacılık alanı) Bu ikisinin de konuları aynı ancak murakıplık 2 gün diğeri 1 gün nasıl oluyor acaba ?
-
@Pigaçu çok onemli konu ama ben de sabah sorup cevap alamadim.
-
@Marcuspowa Aslında sınava daha önce giren arkadaşlar yardımcı olsa acayip bir sevap point ama
-
Çünkü sınavların oturum sayıları farklı, murakıplık sınavında her ders bir oturum olarak yapılıyor ancak diğer sınavlarda bazı dersler birleştirilerek tek oturum halinde yapılıyor. O yüzden tek günde bitiyor
-
@genclerbirlikli Hocam grubu sen açtığına göre eminim biz daha fazla fikir sahibisindir yardımlarınızı bekliyoruz..
-
Arkadaşlar şu ingilizceyi en azından bi şeyler bilcek kadar ekonomik terimleri falan görüp çalışabileceğimiz bir kaynak, not vb. şey varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
-
@bornova35 makale okumanızı tavsiye ederim. Ben öyle yapmıştım faydasını gördüm
-
@cansuu Hocam onun dışındaki dersler için ne önerirsiniz
1)İşletme İktisadı 2) İşletme Finansmanı 3)Finansal yönetim 4)İstatistik-Ekonomi vb.. -
@Pigaçu sınava çok az bir zaman olduğu için en mantıklısı internetten aöf notlarını bulup onlara çalışmak.
-
@bcbc3434 hocam öyle değil yani alanınız cidden çok iyiyse ingilizceden de sınıra yani 60 puana yakınsanız yardımcı oluyorlar geçen seneki başlıkta alanı çok iyi olup ingilizcesi 40 45 civarında kalan çok kişi vardı, kurum için ingilizcede önemli
-
@Marcuspowa hocam bu derslere özel bir kitap ya da çalışma kaynağı var mı bilmiyorum ama bu sorulardan ziyade alan derslerindeki sorularda zorlayıcı ekonometri sorusu geçen sene murakıplıkta seçmeliydi ama finansal yönetim sorusu değildi maalesef, benim tavsiyem öncelikle alan derslerini iyi bir şekilde halledip sonra bu derslere yönelik çalışmanızın faydanıza olacağınızı düşünüyorum