BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
@Willsmithh hocam sinav istanbuldaymis hic hosuma gitmedi bu durum ya
-
BDDK niçin uzman yardımcısı almadı. Çok büyük hayal kırıklığı oldu. Geçen yıl 20 kişi almış bu yıl alım yok:(
-
buraya basvuracak arkadaşlar BTK ya başvurmasalar en azından sınırda olan arkadaşlar listeye girme şansı bulabilir forumdaki arkadaşların duyarlı olacağına inanıyorum.
-
3 sınavın ayni güne denk geldiği 3ncu ilan.Tecrübeli arkadaşlarımız BTK ile BDDK yı karşılaştirirsa cok güzel olur.Ben ankarada ikamet etmeme rağmen BDDK istiyorum hayırlısı bakalım
-
İktisat mezunu olma sebebim olan kurum fakat şansımın btk da daha yüksek olacağına inanıyorum. Madem birini seçeceğim. Girecek arkadaşlara başarılar
-
@IS-LM ben Hakkımı BTK Dan yana kullanıyorum hocam hepinize kolay gelsin İstanbula çalışmayı düşünmüyorum hemde btk ile aynı gün başvurmaya bile gerek yok ama emin olun sırf listede adını görmek için başvuranlar olacak malesef
-
@miraculumd42 Hiç duymadım hocam, yds 60 civarı puanınız varsa rahat halledersiniz.
-
@whshw hocam çalışma yeri de İstanbul zaten herşey aynı anda olmuyor malesef mecbur çalışmak istediğimiz kurumları eleyip sınava gireceğiz ben şuanlık kgk ve btk İngilizce olmadığı için hemde Ankara
-
Gecen sene p40 da vardi su an neden yok acaba
-
@Willsmithh evet hocam oyleymis. Yani cok arada kaldim istanbul hic yasamak istedigim bir yer degil. Ama bu ilansizlikta da ne biliyim. En iyisi dusunmek biraz
-
geçen senenin sorularının olduğu haberde bankacılık uzman yardımcılığı için iktisat soruları yok sanıyorum doğru mu gördüm
-
-
@ank3435 hocam yapabileceğimize inandığımız ilanı tercih edeceğiz maalesef bddk'nın klasik olması kafa karıştırıcı biraz
-
76 ile başvursam kalır mıyım ?
-
@paretowilfredo ustad bu sene neden p30 p40 li puanlar yok
-
Uzman yardımcılığında hukuk alanı için neden avukatlık ruhsatı şartı konmuş acaba?
-
@Willsmithh kardeş aynısı spk'da da oldu. Tamam arkadaşa öyle geliyor ama çeviri herkesi zorluyor. Bize de öyle diyenler vardı. İngilizce tamamen bilgi işi, bilmeyenin taktiği yetmiyor
-
77.25 ile gelir mi sizce arkadaşlar btk kaç ile kapatır sizce?
-
gelen ilanlarda çatır çatır ingilizce istiyor geçen senelerde de böyle miydi ?
-
@dzndr hocam tabii ben İngilizce çeviri bilmeyen girsin yapsın demedim İngilizce çevirisi mükemmel olacak kadar değil demek istedim genelde İngilizce Türkçe çeviri zorlar o yok o açıdan bir tık kolaylaşır