BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
Kazanan arkadaşlar ile bir wp grubu kurulsa fena olmaz bilgilendirme amaçlı özelden numaralarınızı paylaşırsanız kuralım
-
@Maslow Çok çok haklısın seninle aynı şeyi düşünüyodum tam o anda yazını gördüm.
Ben 2 yıldır sadece 1 kurum istiyorum ya artık çalışayım da karnımı doyurabileyim diye tek bir iş ya sadece bir -
Arkadaşlar tamam en iyi sizsiniz en çok mülakatı siz kazınırsınız bütün kurumlara layıksınız eminim ama biz de insanız ya siz feragat ettikten sonra dönüp de bizi aramıyolar aa bu feragat etti ya şu da vardı o gün mülakatta şunu çağıralım demiyolar gelir uzmanlığından bddk ya geçmeyi anlarım ama zaten iyi bi kurumdaysanız bi salın bizi artık
-
@Cev yanlış anlamayın bunu da yazarken derin bir üzüntü içindeydim biraz garip yazmışım tekrar okuyunca farkettim. kurumlar geç açıklıyor, tarihler çakışıyor bu sebeplerle girenleri, şansını deneyenleri anlıyorum kimse açıkta kalmak istemez ben daha keyfi davrananlar için söyledim
-
BDDK listesinde bir arkadaşını tanıyorum ismini vermicem bu arkadaşın kazandığı kurumları şöyle sıralayayım
BDDK UZMAN YRD
NÜKLEER DÜZENLEME KURUMU UZMAN YRD
SPK UZMAN YRD
HAZİNE KONTROLÖR YRDbu arkadaş ilk önce nükleeri kazandı(asil listesi açıklandı) sonra tabi kesmedi bunu spk bddk hazine hepsine başvurdu şuan spk de nasıl oluyorda hali hazırda üst kurulda çalışan biri BDDK de listeye girebiliyor hadi bu arkadaş girdi komisyon hiç mi bakmıyor bu şuan bi kurumda çalışıyor mu diye hadi bakmadın bari yedek listesi açıkla be mübarek bu kadar olur yani burda kazanmayı sadece bu arkadaş haketmiyor aynı seviyede hatta daha da iyi olan arkadaşlar işsiz şuan bunun vebali ağırdır kimse kaldıramaz ben bu kurumun sınavına 2 kez girdim kazanamayağımı biliyordum sırf soruları göreyim sınav deneyimim olsun diye girdim ama ya sınavı kazanan arkadaşlar onlar napsın o kadar emek verdiler ne diyim Rabbim basiretli mümin olabilmeyi nasip etsin
-
Arkadaşlar mail gelen veya aranan oldu mu aranızda ?
-
@suıgenerus Hocam size katılıyorum veya buradan da bir grup kurabiliriz eğer kurulabiliyorsa. Yardımcı oluruz birbirimize.
-
Kazanan arkadaşlar için hakkımızda hayırlısı olsun. Arkadaşlar yeni bir bilgi alan var mı acaba ne zaman mail geleceği hakkında istenilen belgeleri göndermek için ?
-
@inexinferis hocam öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Bugün İK ile görüştüm gün içinde bilgilendirme maili atarız dendi ama malesef mail gelmedi
-
@mrdgn ağustos sonrasına sarkar diye düşünüyorum(ayrıca vu şekilde temenni ediyorum tatil/dinlenmek için :)) bir de çalıştığım kurumdan muvafakat işlemleei vs olacak, halihazırda bir kurumda çalışıp da başka kazanan arkadaş var mıdır?
-
@sofuoglu bana da bayramdan sonra başlamamız istenir gibi geliyor şahsen. Hayırlısı
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
@rmznrbn Hocam lütfen, bu forumda bu tür şeyleri normal olarak görenler var.
Devlete girene yasaklayacaksın 2 sene başka kuruma geçişi, o zaman her şey hakkaniyetli olur.
-
silinmiştir
-
@rmznrbn Söz hakkı doğmuş bana yanıtlayayım. İlk olarak kazandığım sınavları eksik ve yanlış yazmışsın. BDDK Murakıp yard. uzmanlık değil. Bir de KGK Uzman yard. unutmuşsun. Ocak sonunda NDK açıkladı. Benim SPK BDDK KGK Hazine mülakatlarım bekliyordu. Sadece BDDK mülakatına girdim. Diğer üç kurumun mülakatına katılmadım bile? NDK mülakat sonucunu açıklarken diğerlerinin mülakatı olmamıştı bile. Böyle anla diye peşi sıra yazıyorum. Çünkü sıkıntılı bir arkadaşsın belli.Neden yalan yanlış konuşuyorsun? Kesmedi falan yazmışsın ayıp değil mi? He bir de komisyon hiç bakmıyor mu falan demişsin. Buna iyi güldüm. Komisyon kazandığın sınavları senden iyi biliyor kardeşim merak etme sen.
-
@hanniball arkadaşın kastettiği kişi siz değilsiniz sakin olun.Bu bahsettiği arkadaşta zaten feragat vermişti BDDK’yı arayarak ama kurul önemsememiş maalesef yani o arkadaşında bir suçu günahı yok.Sistem yanlış arkadaşlar hepsi bu
-
@hanniball
Sizden bahsetmiyordum -
@hanniball ayrıca taşra uzmanlıından üst kurul uzmanlığını kazanmışsınız dengi olan uzmanlıklara girmemişsiniz murakıplık üst kurul uzmanlıklarından bir nebze daha iyi bir kadro buna geçiş yapmanızda hakkaniyete aykırı bişeyde yok zaten yani bahsettiğim siz hep bir kademe üstüne geçiş yapmışsınız benim sitemim aynı ünvanda olan bütün kadroları kazanma hırsı olan insanlara