BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
murakıplık ve bilişimi kazananlardan evine gelinen oldu mu acaba?
-
Referansı aranan var mı?
-
@szynp gelmediler
-
@adamsimith teşekkürler ilginiz için
-
@Marsiyal aranmadı
-
@szynp eve gelinmedi, referanslar aranmadı bende de.
-
@ctrlspace teşekkürler
-
Bu hafta bir hareket olur mu murakıplık açıklanması üzerinden 4 hafta geçti, bekliyoruz lakin belirsizlikte kötü en azından tahmini bir zaman aralığı olsa iyi olurdu..
-
@sofuoglu Hocam yanlış bilmiyorsam geçen sene mayıs ortası (15 Mayıs) gibi sonuçlar açıklanmış
-
@babyshark hocam geçen sene hepsi bir açıklanmıştı ondan dolayı süreç uzamıştı, bu sene parça parça açıklanmayı seçti kurum lakin mevcut virüs muhabbeti süreci sekteye uğratmış olabilir, nitekim güvenlik soruşturması kuruma ulaşmamış olma ihtimali var
-
@sofuoglu evet hocam olabilir katılıyorum bir de şeyi merak ettim başlangıçta bir form doldurmamıştık galiba güvenlik araştırması şimdi mi yapılıyor yoksa sonra mı yapılacak? Bilginiz var mı?
-
@babyshark kimlik üzerinden yapılıyor hocam, form vs istemediler bu sene bu yüzden, halihazırda soruşturma yapılıyor, belirttiğim gibi açıklanmamasındaki sebep kuruma soruşturma sonuçları ulaşmamış olma ihtimali benim görüşüm.
-
@sofuoglu ben bu haftadan çok umutluydum kesin gözüyle bakıyordum fakat bu haftada gelmeyecek sanırım
-
@Marsiyal ariyoruz kurumu ancak açan yok
-
@daronacem bende ilk ulaşamamıştım sonra açmışlardı
-
@Marsiyal bugün mü aradınız herhangi bir Bilgi verdiler mi?
-
@szynp yok önceden aramıştım
-
Kurumu aradım ben insan kaynaklarında kimse yokmuş evden çalışıyorlarmış. Telefona bakan kişi hiçbir bilgim yok ama ertelense vs. duyururlar onu dedi. Sanırım biraz gecikicek gibi. İçeriden duyumu olan varsa paylaşsa çok iyi olur.
-
@Marsiyal erteleme gibi bir durumun söz konusu olduğunu düşünmüyorum, bu haftadan umutlu idim fakat görünen o ki gecikecek gibi duruyor belirttiğin gibi yaklaşık 2 ay geçti üzerinden, güvenlik soruşturmaları ile alakalı olduğu kanaatindeydim fakat salt bu sebepten kaynaklı degil sanırım nitekim kazandıktan sora çok bekletmeyip başlatan bir kurum malum sürecten dolayı bunun planlaması da sekmeye uğramış olabilie, velhasıl umalım da en kısa zamanda açıklansın başlama evresi uxun sürse bile belirsizlik ortadan kalkmış olur...
-
Acaba daha fazla uzatıcaklar mı murakıplığın açıklanmasının üzerinden 1 aydan fazla geçti ses yok