BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
uzman yardımcılığı için kurumu arayan oldu mu sonuçlar ne zaman açıklanacak acaba cok bekletmediler mi ?
-
Merhaba arkadaslar ben kurumj aradim belli bir tarih yok dediler.Benim fikrim daha epeyce uzayacagi yonunde hatta eylulu filan bulursa sasirmam
-
@seymaa temmuzda aciklanir kurban bayramindan sonra baslatiriz dendi bana da
-
@daronacem Acaba murakıplarla diğer uzm yrd ları başladı mı ? Yoksa herkesi topluca bayramdan sonra mı başlatacaklar ?
-
@mrdgn onlar başlamış
-
Hayret gerçekten..
-
Açıklandı arkadaşlar 4 ay bekledik 14 kişi almışlar ama zaten 2 arkadaş daha mart ayında kurumu arayıp feragat vermişlerdi listeyi şişirmişler yani zaten onlar SPK’da çalışıyor.Benim seneye girecek olan arkadaşlara tavsiyem kesinlikle BDDKya bel bağlamayın bu kadar bekletip 40 kişi alınacak yerde 10 kişi alan bi kurum
-
Bu kurumu kazandığı için BTK dan feragat edecek var mıdır?
-
Eskaza bir bakayım dedim açıklanmış mıdır diye açıklanmış, çok şükür 2 yıldır uğraştığım kurum idi olumlu olmuş, yine kontenjan problemi olmuş keşke doldurulsa idi ama kurumun bakış açısı farklı demek ki kaybeden arkadaşlar için inşallah daha iyi yerler olur, herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
200 il göç bekleyip de kazanan var mı
-
Arkadaslar bunlar nihai liste mi ? Güvenlik soruşturmaları tamamlandı mı b
-
@mrdgn nihai hocam soruşturma yapıldı, yani ik daki arkadaşlar o şekilde bilgi veriyordu, soruşturma devam ediyor şeklinde sonuçlandığına göre bitmiştir, ekstre belgeler istenilecği belirtildi fakat daha mail gelmedi bakalım orada neler istenecek
-
Allahın izniyle burdan geri dönüş yok diyebilir o zaman hocam öyle mi ?
-
@mrdgn diyebiliriz hocam yine de pztesi günü ik ile görüşüp tekrar sorulur ama soruşturmanın bittiği ve öyle açıklandığı kanaatindeyim, size de mail gelmedi değil mi baktınız mı mailinize
-
Burayı kazanıp TMSF listesinde olan arkadaşlar TMSFden feragat edecek misiniz?
-
Burasıda olmamış bakalım kaç mülakattan elenicez daha
-
@sofuoglu yok henüz gelmedi. Geldiğinde burdan haberleşelim inşallah
-
@zz Listenin nihali liste olduğuna emin olabilirsem ben feragat edeceğim inşallah.
-
@Marsiyal göç dışında başka beklediğin var mı hocam
-
Aynı isimlerin mülakatları kaçırmadan listeleri doldurmalarını bir ben mi anlayamıyorum...
Yazılı sınavı kazanırsın tamam; ama bir insan girdiği her mülakatı nasıl kazanır ya ? Aklım almıyor gerçekten ...