BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
İlanda "Aday tarafından tercih edilecek İngilizce, Fransızca veya Almanca dillerinin birinden
bir metnin Türkçe'ye çevrilmesi." diyor türkçeden diğer dillere çeviri yok mu yoksa ben mi yanlış anlıyorum? -
@whshw gecen sene bddk uzman yard sinavjna girdim ingilizcesi ne cok kolay ne asiri zor ama.ekonomil kelimeler vardi
-
@crowdingout ingilizceden turkceye ceviriyorsunuz metni
-
@sinoki
turkceden ıngılızce? -
@hussle ben gecen sene girdim ingilizceyi secmistim sadece ingilizceden turkce ceviri vardi 10 uzun cumleydi yanlis hatirlamiyorsam ydsm.70 ama ekonomik terimlerde zorlandim yine de ingilizce barajini gecmistim kelimelerde takilmama ragmen
-
Arkadaşlar kaynak önerebilir misiniz ?özellikle hukukta olay soruları sorulduğu için nereden ve nasıl çalışmak gerekir ?
-
@sinoki eyvallah hocam
-
Hayırlı olsun bekleyenlere ..Ingilizce yok klasik sınav görelim diye girmiştim geçen yıl ing hariç geçtim Ben btk ve kgk ya çalışsam yeter !
-
@adam-simith Dostum o puanlar BDDK Uzman Yardımcılığı içindi. Bu yıl kadronun kırpılan kısmı BDDK Uzmanlığından yemiş malesef.
-
-
@gpale, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
gelen ilanlarda çatır çatır ingilizce istiyor geçen senelerde de böyle miydi ?
https://www.tercihiniyap.net/kpss/2017-2018-kpss-arasinda-gerceklestirilen-tum-alimlar-h6583.html
-
@islimbot, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
Pareto hocamızın BDDK için yüklü bir alım yapıp birkaç seneliğine dükkanı kapatacak dediği alım bu sanırım. 76-77 puanlı arkadaşlar bile sınava girip işe girme fırsatı yakalayacak.
BTK'nın Ankara için yapacağı sınavla çakışması da adayları tercih yapmaya itecek ama her iki sınav listesinde de mükerrer isimler görülecektir bence.
Evet dostum, alıma dair duyumumuz isabetli oldu. Sanıyorum bu bir süreliğine yüklü alımlara mola demek olacak. Bu kadar üst üste alımların sebebi KHK ile yüklü ihraçlar sonrası ortaya çıkan ihtiyaçtı. Bir süreliğine BDDK bi soluklanacaktır bence.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
Şuraya gereken yazıları koyalım;
İlan Metni;
Meslek Tanıtımı;
2018 Alım Sayıları ve Taban Puanları
2018 Sınavı Çıkmış Soruları
Görmeyen dostlar için de şunu yineleyelim.
-
Herkese başarılar alanı iyi yapın
-
Peki BDDK uzman yardımcılığının gelme şansı hiç yok mu 2020 kpss den önce? Öngörünüz nedir? Umutla p42 ile bekliyordum.
-
Merhabalar, hem murakıplık hem de uzmanlık için başvurabiliyor muyuz?
-
Yabancı Dil oturumundan en az 60 mı almak gerekiyor yani ?
-
İşletme Finansmanı, Finansal
Yönetim,işletme iktisadı olmadan kazanılır mı -
Arkadaşlar muhasebe kısmı için hangi kitabı önerirsiniz
-
Merhaba hayırlı olsun öncelikle, murakıp ile uzman yardımcısı maaşı arasında herhangi bir fark var mı ?