BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
Bankacılık kanunu soruldu mu
-
Murakiplik mülakatı için soruyorum referansları aranan oldu mu arkadaşlar?
-
Arkadaşlar herkese selam. Mulakat sırasında amca dayı vb ninde ismi alındı onların aranma şansı varmı yoksa sadece referanslar mı aranıyor?
-
@ege-mahmut bende ana baba kardeş hariç detaya inilmedi
-
Geçen yıl kazanan da kaybeden de referanslar aranmadı.
-
Sonuçların açıklanma süresini soran veya fikri olan var mı
-
@Marcuspowa listede 18 kişi vardı, 2 kişi gelmemişti. Ayrıca isim listesine göre çağırıyorlar. Uçağa, işe yetişme gibi sebepleri olanları öne alabiliyorlar. Benim için önemli bir konuydu forumlarda cevap bulamamıştım.
-
Geçen dönem mülakt sonucu açıklanması yaklaşık 2-2,5 ay sürmüştü ve o dönem mülakata hak kazanan arkadaşlar güvenlik soruşturması formu da doldurmuşlardı, bu dönem güvenlik soruşturma formu istenmedi bu açıklama sürecini nasıl etkiler acaba, erken açıklanma ihtimali olabilir mi şuan güvenlik soruşturması yapılamıyor sanıyorum aym kararından dolayı, fikri veyahut malumatı olan arkadaşlar var mıdır.
-
@sofuoglu Güvenlik soruşturması kimlik üzerinden yapılıyor. Arayıp sordum.
-
Şu malum salgın olayı bizim mülakatların açıklanma zamanını etkilemez umarım. Bu kadar olumsuzlukların yaşandığı şu dönemde inşallah kazanırız da işsizlik ten bari kurtuluruz.
-
Geçen sene 14 Mayıs'ta açıklanmış sonuçlar.
-
Bu sene nisan 'ın ilk haftası açıklanır diye düşünüyorum. Geçen sene mart 'ta olmuştu mülakat mayısta açıklanmıştı.
-
@Friedmann bence yine ritüel bozulnaz mayıs a sarkar hocam, nitekim şuan soruşturma yapılıyor o da min 2 aylık süre alır, tabi gönül ister ki uzamadan açıklansa ama bakalım.
-
@Friedmann Güvenlik sorusturmaları o kadar erken bitmez bence. Ama ne kadar erken açıklansa o kadar iyi tabi.
-
Yanlışınız var arkadaşlar. Geçen yıl şubatta olmuş mülakatlar ve Mayısta açıklanmış, işe başlama Haziranı bulmuş
-
Benim aklım da mülakat ile açıklanma arasında geçen zaman iki ay olarak kalmış. Olabilir o zaman mayısta açıklanması mümkün
-
@sofuoglu murakıplar için mi şuan soruşturma yapılıyor, bilgiyi nereden aldınız hocam?
-
@szynp hocam yukarıdaki iletide arkadaş belirtmiş telefonla arayıp sormuş kimlik üzerinden soruşturma yapıldığı belirtilmiş, bütün kadrolar için yapılıyor salt murakıplık nezdinde degil
-
@sofuoglu kimlik üzerinde sadece kisiyemi bakılacak
-
@hicks Güvenlik soruşturmalarında sadece kişiye bakılmaz. Yakın çevrenize de bakılır.