BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
Virüsün süreci etkileyip etkilemediğini kuruma soran oldu mu arkadaşlar?
-
Zaten geçen yılda Ramazan'dan sonra açıklanmış sanırım şuan sormanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum ozamana kadar açıklanmazsa bence aramaya ozaman başlayabiliriz
-
Bu virusun gerek saglik gerek ekonomik boyutlari cok agir olacak süreç uzadıkça daha da büyüyecek. Küresel büyümenin 1 puan düşeceği bir yıl bizi bekliyor. issizligin daha da artacağından bahsediliyor bunu öngörmek zor değil zaten. BDDK dan temennim umarım işsiz olup bu mülakata giren herkesin sınavı geçmesi. Zaten ibbf liler de zor günlerden geçiyor son 3 yıldır alımlar çok kısıtlı oldu. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
@Friedmann keşke dediğiniz gibi olsa ama bddk kendi beğendiği personeli alıyor istihdam vs pek umurlarında değil gibi
-
@Marsiyal inşallah bu sefer böyle olmaz hocam.
-
2017de sözlü sınav sonuçları part part, 2018de toplu olarak açıklandı. Güvenlik soruşturmaları her zaman ki prosedür değil kimlik üzerinden yapilacağindan en geç nisan ayinin son haftası açıklanabilir bence. En azindan kazanip kazanamadigimizi öğrensek yeter. Işe başlama tarihimiz hemen değilde daha ileriye ötelenebilir. Ancak virüs sebebiyle belki daha geç bile açıklanır diye düşünüyorum.
-
Tesadüfen baktım bilişim 1,2,3,4 ve murakıplık açıklanmış, yıllardır uğraşıyordum, umudumu kaybettiğim bu artık son dediğim anda listede ismimi gördüm şükürler olsunn. Kazanan herkese de hayırlı olsun arkadaşlar
-
Kazanan arkadaşlarımızı gönülden tebrik ederiz.
Sosyal güvenlik dy için yedek bekleyenler olarak feragatiniz olacaksa lütfen kuruma dilekçeyle beyan edip bizide bilgilendirirseniz seviniriz. Yolunuz açık olsun. -
Kazanan arkadaşları tebrik ederim.Listede 2 arkadaşımız stajyer hazine kontrolörlüğü mülakat listesinde,tercihleri Bddk ise lütfen feragat dilekçelerini kuruma iletsinler. Şu zor günlerimizde bu konuda duyarlı olalım arkadaşlar.
-
@Kralex hocam 1 arkadaş zaten mülakata girmemişti .
-
@ekeblad hazine kontrolörlüğü mülakatına mı yoksa bddk mülakatına mı gelmedi hocam?
-
@Kralex hazine kontrolorlugu hocam .Nükleer düzenleme kurumunu kazanmıştı .
-
Murakıplık ve bankacılık(sadece bilişim alanı) açıklanmış kazanan arkadaşlara hayırlı olsun, bankacılık(genel) ve hukukta en kısa zamanda açıklanır inşallah
-
Taşra göç mülakatını bekleyen varsa Feragat ederse çok makbule geçer
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Darısı, tüm bekleyenlerin emek verenlerin sabredenlerin başına inşallah.
-
@Friedmann tahmin edildiği gibi kadroyu doldurmamışlar
-
Bankacılık önümüzdeki haftaya mı sarkar yoksa bu hafta içi bi ihtimal açıklanır mı acaba
-
@sofuoglu nisanı bulur bence onların şubat başı oldu çünkü mülakatları
-
Arkadaşlar BDDK Uzman Yardımcılığı ile SPK Uzman Yardımcılığını ortak kazanan 4 arkadaşımız vardı.
Biri mülakata zaten katılmamış diğer üç arkadaş bu hafta feragat işlemlerini tamamlayacaklarını söylediler.
Süreçler oldukça zorlu olsa bile inanın mücadele en sonunda nihayete eriyor.
Bir noktadan sonra önemli olan geçirilen bu zor zamanları unutmamak, arkadan gelecek nesilinde aynı aşamalardan geçeceğini bilip mümkün olduğu sürece önlerini açmak, kapı dışına bırakılan bir topluluk olarak bizlerin İİBF ailesinin bir görevi olarak görüyorum.Bu anlamda görevlerini yerine getiren arkadaşlarıma buradan tekrar teşekkür ederim.
Herkese hayallerine kavuşması dileğiyle.. -
@karagergedan teşekkürler hocam.