BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
@ctrlspace öncelikle hayirli olsun sizin adiniza sevindim benim mülakatım cok iyi gecti fakat sonuc olmamış sozlu sinav puanlarini öğrenebilir miyiz acaba
-
@Marsiyal malesef hocam
-
@Friedmann guvenlik sorusturmasi mi olumsuz sözlü sinav mi ben bunu nasil öğrenebilirim bi fikri olan var mi
-
@ceng007 teşekkür ederim, sözlü puan açıklanmamış sadece liste var.
-
@ceng007 bi fikrim yok hocam
-
@ctrlspace hocam hayırlı olsun, mail de gerekli belgelerden bahsediyor, neler içeriyor ve işe başlama ile alakalı bir bilgi var mı içeriğinde
-
@sofuoglu teşekkürler, henüz mail gelmedi
-
@ctrlspace başarı notu sözlü ve yazilinin ortalamasi alinarak bulunur diyor ilanda sözlü notlari ortada yok garip degil mi
-
Arkadaşlar belgeleri teslim ettiniz mi ?
Dilekçe kısmında sicil ve birim kısımlarını doldurdunuz mu ? -
@Angaralı sicil ve birim kısmını boş bırak.
-
Arkadaşlar merhaba kazanan herkese hayırlı ugurlu olsun. Göreve başlama ne zaman olacak tahmini sizi bilgilendirdiklerinde buraya da yazar mısınız? Bu salgın şartları altında göreve başlatma ne zaman oluyor diye merak ettim de
-
@paretowilfredo üstad bi soruştursanız mı acaba bankacılık alanı ne zamana açıklanır? Eski bddk başlıklarında sürekli duyum vermişsiniz burada pek göremedik sizi
-
@Marsiyal yaprak kımıldamıyor dostum ben önümüzdeki hafta açıklanabileceğini düşünüyorum tabi bu şahsi fikrim malum süreçten dolayı açıklanma süreci sekteye de uğrayabilir, olay tamamen güvenlik soruşturmasının kuruma ulaşıp ulaşmadığı ile alakalı
-
@sofuoglu ben kurumu aradım virüs yüzünden bi erteleme olur mu diye yok siteyi takip edin dedi görevli
-
Arkadaşlar ne zaman açıklanacak bilginiz var mı
-
Kurumu arayan var mı arkadaşlar
-
@daronacem geçen hafta aramıştım bi önceki gönderimde yazıyor ne dedikleri. Siz arayın isterseniz birde.
-
Evine güvenlik soruşturması için falan gelen varsa en azından bir ölçü olur sürecin nerede olduğu
-
@sbhGazi var mı gelen ben hiç duymadım
-
@seymaa valla ben de duymadım hatta mülakata giren birkaç tanıdığım var onlardan da duymadım