BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
@Marcuspowa e hani kalkmıştı bu sorustruma
-
@hicks 1 sene sonra uygulanacak diye bir karar alındı sanırsam. O yüzden kurumlar hala uyguluyor.
-
@sofuoglu teşekkürler hocam, mülakatlar parça parça yapıldığı için murakıplık mı diye sordum
-
@Marcuspowa form olmadığı için belki sadece kişiye özel olabilir
-
ARKADAŞLAR ÖNEMLİ
Spkyı veya başka kurumu kazanan arkadaşlar Bddk'dan feragat verirse hakkımız yenmemiş olur. Bddkda geçmiş senelerde yedek liste açiklanmiyor diye söylentiler var. Lütfen gerekli özeni gösterelim. -
@Marcuspowa evet yedek liste açıklanmıyor, zaten alınacak personel kontenjanı da doldurulmuyor 3-4kişi spk yı, 1kişi kgk yı kazanmış, son gün bankacılık alanından mülakattan girdim toplam 9kişi gelmemişti, mülakata gelmiş olup diğer kurumları kazanan arkadaşlar feragat dilekçesi verirse kimse zor durumda kalmamış olur.
Ayrıca emniyeti arayıp hakkında güvenlik soruşturması yürütülüp yürütülmediği konusunda bilgi alan var mı arkadaşlar? -
@szynp emniyeti arayıp bu konuda bilgi alabiliyor muyuz?
-
@Marcuspowa çok önceleri girilen sınavlarda emniyeti arayıp bilgi aldıklarını söyleyen arkadaşlar vardı, Aslı var mıdır bilmiyorum
-
@szynp ben aradım emniyet bilgi vermiyor
-
@Marsiyal doğrudur birkaç sene önceki sınavların(guy gibi) mülakatları sonrası arayıp bilgi aldıklarını söyleyenler olmuştu
-
Kıymetli arkadaşlar lütfen çevrenizde bddk mülakatına girip de başka kurumu kazananlar varsa feragat dilekçesi vermeleri için onları uyaralım. Hassas bir durum var özen gösterelim. Hakkımızda hayırlısı
-
@mrdgn kardesimiz dogru soyluyor lütfen bu konuda duyarlı olalım arkadaşlar.
-
@Friedmann açıklansın ama salgın dolayısıyla alınan önlemlere tezat olarak hemen işbaşı yapılması ne kadar mantıklı bilmiyorum. (bddk açıklandıktan çok kısa bir süre sonra işe başlatıyor diye biliyorum)
-
@ctrlspace Geçen sene 14 Mayıs'ta açıklanmış. Daha var yani.
-
Içinde bulunduğumuz malum süreçten dolayı belki geçen yıla göre daha geç aciklanabilir. Inşallah olmaz ama şahsi görüşüm sadece
-
@Friedmann Öyle bence de hocam.
-
Kurumu arayıp virüsün süreci etkileyip etkilemeyeceğini falan sorsak yanıt alabilir miyiz sizce
-
@mrdgn sorulabilir bence
-
Virüs varken 20bin öğretmen ataması yapılabildiğine göre bddk da sonuçları açıklayabilir bence
-
Şimdi açsam pencereyi beklesem
Sen gelsen
Olmaz ya hani geliversen
Hiç bir şey sormasan
Hiç bir şey söylemesen
Sussam
Sussan
Sussak.
Susuşların anlattığını dinlesekCemal Süreya