2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
linklere bakan geçen seneki arkadaşlar bakmaya başlasalar olur
-
Niye açıklanmıyor diye dövünmenin manası yok, resmi olarak kaldı şurada 6 gün. Az sabır.
-
birisi geçen hafta bu cuma 11 e kadar açıklanacak demişti ??
-
Biri çıkıp loading.. yazsa da heyecan artsa
-
-
Ahmet bey yazmıştı geçen hafta ama yasaklı durumda son aldığı isimle. Yeni bir açıklama yapacağını zannetmiyorum. Ama yarın olur da 11 e kadar açıklanırsa kesin gelir.
-
@109-dönem teşekkürler
-
Duyum-u Umumiye diye bir komisyon kurulsun. Bütün duyumcular orada istişare edip karar verdikleri en sağlıklı duyumları ahâliye deklare etsin:)
-
Dün duyumumuzu aldık, bugünkü duyumumuz nedir dostlar var mı başka duyumu olan
-
Evet varsa söyleyin lütfen. Biz güveniyoruz.
-
@LioN Bence hocam bütün duyumculari bir tarafa toplayalim hepsinin saçını sıfıra vuralım sonra kaynar suyu dökelim derileri soyulurken tuz basalimn. sonra urfada 55 derece sıcaklığın ortasina birakalim . Ondan sonra gelip boğaz köprüsünden aşşagi atalim belki su öldürmez diyede her ihtimale karşı havadada tarayalımmm.. sen nasıl olurda bişeyler duyarsin diyee..
-
@amirim hocam yok bir haber şurada açıklanmasına sayılı günler kala sizde bir duyum olması gerekir yoksa yanılıyor muyum
-
Hayde gelsin duyumlar duyumcu arkadaşlar
-
@Pisagor ağzına sağlık pisagor kardeşim
-
şu ana kadar ahmet denizi de sayarsak daywalkerss kamucu 1 siyahadam olmak üzere 4 adet duyumumuz var bu duyumların ortak noktası ahmet deniz hariç soru iptali olmadığı yönünde siyah adamı saymazsak kapacak puan 70-72 arası var mı artıran?
-
@kaymakam1842 ben 71-73 diyeyim kardeşim öyle duymuştum daha doğru olur
-
71.50-73 arası kapatacak. 75 bence çok zor bu sınav için.
-
@müezza mümkündür...
-
Geçen sene belliydi aslında, biz inanmak istediğimize inandık. 80 üstü o kadar çok kişi vardı ki... bu sene inşallah olacak 🤲
-
Geçen sene 70 puan ve üzerinde kaç kişi vardı?