2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@heisenbergww şimdiye kadar yazdıklarım tek tek çıkacak. Ama kacla kapattigini yazmayacağım. Sonuç yakında açıklanır.
-
@siyahadam neden yazmıyorsunuz
-
@discotheque sorun yok o halde hocam.
-
Verdiğin bilgilerde değerli eyv @siyahadam
-
@Schumpeterr aynen kardesim lutfen sana demedim asla, hosgeldin..
-
@discotheque hoş buldum hocam . Teşekkür ederim.
-
@siyahadam o kadar güveniyorsan bilgine,, atiyorum elindeki bilgi 72.5 ile kapatttigi yonunde ise 72-73 de biz de aciklandiginda adam dogru bilgi verdi diyelm kardesim 0,5 puan guven araliginda paylasman gerekir rakami.
-
6 link açık demek ne anlama geliyor ?
-
@siyahadam kardeş verdiğin bilgiler için saol ama bu kadar şeyin üstüne puanı da paylaşmalısın bence yanlış çıkarsa linç yok arkadaşlar doğruysa ne deyim adamsın
-
@müezza ÖSYM üç vakte kadar 6 tane duyuru yapacak demek.
-
@GıyaseddinHatemi yani pazartesi yapacağı duyuru için de bugünden açıyor olabilir mi yoksa bu 6 link bugün için mi ?
-
@müezza Bu konuda bilgim yok.
-
bugün için umutlar yavaş yavaş tükeniyor..
-
@GıyaseddinHatemi peki hocam, çok teşekkür ederim.
-
@siyahadam bence de paylaşın hocam bana kızdınız ama ben arkadaşlar çok heveslendi dikkatli olmak gerektiğinin altını çizdim. Şahsınıza yönelik etiketleyerek paylaşmadım. Ama büyük heveslenmenin sonucu büyük tepki oluyor. İnşallah bugün açıklanır ama resmî sonuç tarihi hali hazır duruyor. Beklentileri ona göre oluşturmak lazım.
-
@siyahadam Hocam şimdiye kadar söylediklerinizin hangisi tahmindi hangisi duyumdu ben karıştırmaya başladım, bi genel toparlasanız tek tek çıkacak olan kısımları
-
@mülki önceki iletisin de 2 hariç kesin duyum demiş. O da Mayıs ayındaki sınav.
-
Forum kaynamaya başladı işte sınav olayının da şu adrenalin kısmını seviyorum sınırda olsam da
-
@Kymkm109, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Forum kaynamaya başladı işte sınav olayının da şu adrenalin kısmını seviyorum sınırda olsam da
hareketlenmeye başladıkça işe odaklanamıyorum
-
bedava adrenalin, para verseniz bu kadar kaliteli adrenalin bulamazsınız.