2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@hedef2020 vallahi hocam inanın banada öyle geliyor.Ne tutturabilirsek Tutarsa aaa bak ben söylemiştim olur .
-
@hky 69.75 ti benimde 69.75 ti sıralamam 377 idi .372 çağırmışlardı yanlış hatirlamiyorsam
-
@abondance_55 bu sene kaç bekliyorsun kardeşim
-
@abondance_55 bu yıl başıma gelmesinden korktuğum şeyi sen 2018 de yaşamışsın Allah sabırlar versin ikimize de
-
@abondance_55 bir tartışmanın fitilini tekrar alevlendirmeyi hiç istemiyorum hocam. Ama beni yanlış anladınız. Sizinle aynı fikirde değilim.
-
@olursaekime 71
-
@johnwick aynı fikirde olmayabilirsiniz ama rasyonel olan hocaların verdiği cevap olmalı.Bende tekrar bir tartışma açılmasını istemem zaten.
-
-
-
-
@abondance_55 iktisat profesörü şu an kitap yazmakla meşgul 12’de en az 10
-
@artdesing dediginizden hiç bir şey anlamadım hocam.Daha açabilirmisiniz?
-
12 de 10 doğru sayısını?12 de 10 hocamı kitap yazıyor?
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Kitap yazma ile bunun doğrusu budur demek arasında pek bir bağlantı kuramadım dostum.Cok ilginc bir orantı olmuş bu arada tebrik ederim
-
-
Sorry kusura bakmayin
-
@abondance_55
“ Arkadaşlar, iktisat profesörlerinin hatalı bulduğu arz şoku sorusunun akıbeti nedir?” demiştiniz. Ben de iktisat profesörü şu an onun üzerine de kitap yazıyor demiştim -
@artdesing Anladim hocam orantılama çok ilginç olmuş o biraz açıkçası kafama takıldı
-
ösym sitesinde kaymakamlık sınav sonucu yaklasıyor yazısı yavas yavas yukarıya dogru cıkıyor bezdirdi ama ösym bizi birsey yapası gelmez mi insanının