2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Bu saatten sonra forumda kimse soru tartışmasını çekemez arkadaslar tartışmak isteyen başka bir başlık açsın
-
@suigeneris123 gereği de yok artik.herkes icin sonuclar hayirli olsun..
-
İyi forumlar arkadaşlar merak ettiğim bir soru var daha önce kaymakamlık yazılı sınavında üst üste başarısız olup sonradan başarıyı yakalayan arkadaşlar var mı aranızda?Varsa sonradan başarılı olmalarını neye borçlu olduklarını bizimle paylaşabilirler mi? Benim gibi başarısız olup(70 net altında kalıp) gelecek sınavlarda nasıl çalışmamız gerektiği konusunda yol gösterici olur diye düşünüyorum.
-
forum çok sessiz bağımlılık yaptı adrenalin galiba bende. Sanki sınav 75 ile kapatmış öyle bir sessizlik var Allah korusun.
-
Büyük hareketlilik öncesi yaşanan sessizlik hocam.
-
Şu saatten sonra soru tartışmanın gerçekten anlamı yok. Dogru veya yanlış her ne kadar sebebini anlamasam da duyumcuları yuhlamak yerine duyumları toparlamak daha yararlı her ne kadar aralarında troll de olsa daha önce gördük ki Bi çok bilgiyi açıklanmadan bu forumdan ögrendik.şöyle Bi toparlarsak duyumları, hepsinin tek ortak özelliği soru iptali olmadıgı, taban puanın 71-72-73 arasında oldugu, haliyle 400 kişiinin doldugu, tam net puan kimsenin veremediği.... Duyumu olanlar lütfen paylaşsın bilgi aldıgı kişi yanlış bişi söylesede bu onun kötü biiri oldugu anlamına gelmez adı üstünde duyum belki der, biraz heycanlanır beklemeye devam ederiz, duyumu iyi niyetle paylaşsan arkadaşımıza da teşekkür eder konuyu bitiririz.
-
@siyahadam kardeşim nerdesin?
-
@sessessc duyum konusunsa @Daywalkerss ve @KAMUCU-1 arkadaşlarin dediklerine kulak verin bence..
-
@discotheque niye
-
@olursaekime guvenilir kardeşlerdir..
-
@srsmn inzivaya çekildim
-
İçinde insanoğlunun olduğu hiçbir şeye inanmıyorum. Şu oluşturulan listede bile totale vurduğunda en az 150 kişinin neti 1-2 net aşşağı gelir adım gibi eminim. 3 gün kalmış duyum bekleyen arkadaşlar mesela birisi geldi 71.5 dedi noluyor taban puan 71.5 olup olmadığını yine 18 kasımda göreceksiniz.
-
23:00 Ahmet’in engeli kalksın diyenler bi destek atsın arkadaşlar ️
-
@hky Onun limit doldu. Cuma aciklanicak demişti patladı
-
@siyahadam Allah kabul etsin.
-
@tabanpuan01 sizin tahmininiz var mıdır?
-
@srsmn hocam kızmayın ama birşey sormak istiyorum. Sınavın açıklanmasına kaldı 3 4 gün., Allah aşkınıza ne tahmini hala? :)) bekleyip görelim neyi değiştirir artık tahmin?.. Adı üstünde tahmin
-
@srsmn 71.25 tahminim
-
@tabanpuan01 hesabı yeni açmışın hocam ismini tabanpuan71,25 yapsaydın keşke :))
-
@Kymkm109 hocam kızmayız niye kızalım da istişare yapıyoruz. Evet hiçbir şeyi değiştirmeyecek biliyorum biz de bekliyoruz beklerken muhabbet ediyoruz durum bu kardeşim