2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@siyahadam doatum zaten 3 gün kaldı dostlar daha rahat uyusun duyumdur sonucta söyle gitsin bence.. senin sorumlulugunda olan bişey değil merak ediyor insan haliyle
-
AhmetDeniz71.75 diye hesap açasım var
-
@KAMUCU-1 bence Ahmet deniz değil bu dediğin kişi nedenini sorarsan Ahmet 4 soru için 2 şık değişimi 2 iptal diye ısrar ediyordu ve Ahmet çok şifreli konuşuyordu ️
-
@darısı-başımıza, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@KAMUCU-1 bence Ahmet deniz değil bu dediğin kişi nedenini sorarsan Ahmet 4 soru için 2 şık değişimi 2 iptal diye ısrar ediyordu ve Ahmet çok şifreli konuşuyordu ️
Ben katiyen Ahmet Deniz olduğunu iddia etmiyorum arkadaşın , sakın yanlış anlaşılmasın @siyahadam ın düşük kapatacak duyumuna da katılıyorum bu arada . Bir bildiği vardır net olarak sayı ifade etmiyordur duyum Sahibi o saygımız var.
Forumda Ahmet denizi arayan arkadaşlar var ya onun nickiyle 71.75 beklentimi paylaşayım dedim sadece , rahmetli yasaklı arkadaşımızı da anmış olalım istedim
-
@KAMUCU-1 Ahmet’in ruhu buralarda bir yerde hissediyorum yalnız adminlerle onun mücadelesi 10/10du ya:))
-
Denize düşen Ahmet'e sarılır politikası
olarak tarihe geçmiştir bu dönem:) -
@siyasalllııı kafayı çıkardığı yerde indirdiler balyozu yalnız işsizin biri ahmetdeniz71.75 hesabı alacak üstümüze kalacak ilan ediyorum buradan ben değilim ️
-
@siyahadam soru iptali yok ise kazanan sayısı 400 den fazladır
-
@KAMUCU-1 ahshgd yaparlar hocam aynı nickname ile komploya bile uğradım burda ahh be ne günlerdi :))
-
@thomas ben de böyle düşünüyorum en az 40-50 kişi fazla olacak gibi duruyor
-
@bozkurtbey 433 kişi
-
@discotheque Tahmin mi duyum mu?
-
@thomas herşey olabilir
-
Vay be..
-
Dostlar vakti geciremiyorum
-
@discotheque bari sen yapma ya
-
@hky :)))) carsambaya kadar sabir..
-
Bakıyorum da siteden engellendim yazamıyorum diye hakkımda her şey söylenmiş, birileri demiş öldü şimdi de yazsınlar efsane geri döndü.. Önceki verdiğim bilgilerde 2 soruda şık değişikliği, 2 soruda iptal olduğunu yazmıştım, gerçekleştirilen uzun toplantılar sonucu soru iptali ve şık değişikliği olmadığını öğrendim, bu konuda sizlerden özür dilerim bana gelen ilk bilgi bu yöndeydi, sınav 71-72 arasında kapattı. Soru iptali ve şık değişikliğiyle 72,908 ile kapatmıştı ama bunun geçerliliği kalmadı. Tam rakamı veremeyeceğim ama biliyorum.. Sözümü geç de olsa tutmanın mutluluğuyla aranızdan ayrılacağım, Hoşçakalın.
-
@AhmetDenizzz gerçekleştirilen uzun toplantılar :DDDD
-
@AhmetDenizzz ya cuma 11 'den önce gelecekti o ne oldu