2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Halil Kalabalık Aöf 2016 İnsan Hakları kitabı
https://s4.dosya.tc/server11/qycp1a/Insan_Haklari_Halil_Kalabalik-2016.pdf.html
-
@Aslan-Reyiz sen atanmıştın diye hatırlıyorum. Kaymakamlık için tekrar bu süreçlere gireceksin sanırım.
-
Klasik her sene -"Bu sene çok üstten kapatacak. Geçen sene sınırda kalanlar var." Bu söylemlere itibar etmeyiniz. Kendinizi strese sokmayınız.
-
Sınav tarihi hakkında duyumu olan varmı
-
Dilediğiniz aöf kitaplarını yökün sitesinden bulabilirsiniz arkadaşlar
-
@sessessc sınav 18 ekimdeymis
-
@80üstamadnnmsz tmm hocam sagolun olmucak gibi duyumlar da gelmeye başladı da merak ettm
-
Dostlar selam. Bu sene muhtemelen sinava girmeyecegim, bu sebeple gectigimiz yil aldigim kitaplarimi dileyen arkadaslara hediye etmek istiyorum.
Kaimmakam soru bankasi
Kaimmakam konu anlatimli
MAS soru bankasi
THEMİS soru bankasi seti
Ankara ya da Konya'da elden teslim edebilirim, bir kisiye bir kitap seklinde verecegim. İsteyen olursa mesaj yazmalari yeterli. Kaim konu anlatimlida bazi yerler fosforlu kalemle cizilmis, onun harici cizik yok. Satiyo musun diye soran oluyo, arkadaslar hediye ediyorum, para istemiyorum, maksat bi ise yarasin. tekrar belirtmis olayim️ cumleten kolay gelsin -
forum çok sakin ilerliyor. KPSS, Maliye ve Adalet Bakanlığı sınavları katılımı bir hayli azaltacak gibi
-
@parpp2 18-20 bin arası katılım olur
-
@ahmetdeniz hayırlısı olsun bakalım
-
İlan gelirse hareket olur ama ösym de ses seda yok
-
Hakimlik kaymakamlıktan sonra olmasına rağmen ösym yayınladı. Acaba kaymakamlık duyumunda bir sorun mu var .
Duyumunu güncelleyen var mı arkadaşlar -
@sessessc Vay hocam hoşgeldiniz geçen sene bir soruyla kaçmıştı sizin kaynak tavsiyeleriniz için sağ olun çok yardımcı oldu
-
@mami1616 hoşbulduk tekrar dan macera başladı Allah utandırmasın kardeşim
-
Adli ve idari yargı ile İcra Müdürlüğü sınavları ÖSYM takvimine eklendi Kasım ayında olmasına rağmen. Ancak Kaymakam Adaylığı sınavı henüz eklenmedi, ilan da gelmedi. Ağustos 15'e kadar bekleyelim, eğer gelmiyorsa bir sıkıntı olabilir.
-
@sessessc Rabbim razı olsun hocam . Bu süreçte yine birikimlerinizle yardımcı olursanız sevinirim.
-
@cevatcobanli444 herkesin aklında ki soru bu hocam
-
@mami1616 estağfurullah hocam tbi ki her zaman
-
@cevatcobanli444 bakalm hocam neler olcak zaman gösterecek şuan sessizlik hakim