2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@gul121 nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsun
-
@Nostromo arkadaşlar kesin konuşmuyorum, haftalardır kesin konuşanlar yüzünden istemsiz heyecan oluşuyor. Saat vermek, gün vermek... Gecenlerde de bir arkadaş, kaymakamlık ve hakimlik için iddialı konuşup, kaymakamlık ekim, hakimlik aralık demişti. Sonra şüpheyle yaklaşanlar olunca küsmüştü. Açıklandı ki hakimlik kasımda olacak. Kimseyi kırmak istemiyorum ama bu ısrarı anlamıyorum. Bu Son cevabımdır, herkese iyi çalışmalar.
-
arkadaşlar idare hukuku konu anlatimli için themis yada altin seriden hangisini öneririsiniz?
-
@kaimbey95 Themis iyidir muhteviyat idare hukuku çıkmış hocam ben de onu merak etmekteyim
-
@can-mavi 18 ekim olmadığı takdirde konuşulan başka bir tarih var mı acaba ? 18 ekime 65 gün kadar var ilanın bu hafta falan gelmesi gerekiyor geçtiğimiz yıllardaki ilan tarihlerine bakarsak. Bu hafta da ilan gelmezse o zaman bu tarih olmayacak gözüyle mi bakalım ?
-
Bir olumsuz yorum veya iddialı veya trol yorum gördüğünde foruma yazmama sebebim işte yaklaşımlarını da ben anlamıyorum. Yazmazsan yazma kardeşim burda herkes böyle değil burdan faydalanmak isteyen yararlı Bilgi almak isteyen kişiler var. Bunları yanlış kullananlar var diye napalım gemiyi mi terk edelim.
-
@kaimbey95 idare hukukunu mevzuattan çalışmak en iyisi bence. Ekstra olarak idari işlemler, sözleşmeler, kolluk, idarenin sorumluluğu gibi konular için o iki kaynaktan da çalışılabilir.
-
@srsmn, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Bir olumsuz yorum veya iddialı veya trol yorum gördüğünde foruma yazmama sebebim işte yaklaşımlarını da ben anlamıyorum. Yazmazsan yazma kardeşim burda herkes böyle değil burdan faydalanmak isteyen yararlı Bilgi almak isteyen kişiler var. Bunları yanlış kullananlar var diye napalım gemiyi mi terk edelim.
Sen de haklısın, ama birçok şekilde yaftalanmaktan bıktık maalesef ,
"Yazmazsan yazma kardeşim" ile son cümle arasında dünyalar kadar fark var -
Kim, sizi neden yaftalayacak? Veya yaftalayan kişiler hayatınızda çok mu önemli yerleri var ki bundan dolayı trip atıp yazmama sebebim diyosunuz kusura bakmayın burda egolu bir davranış var. Yazmazsan yazma kardeşim karşımdakine son cümle kendime hitaptır. İyi günler Allah yolunu açık etsin.
-
@srsmn kim beni neden nasıl yaftalayacak, veya bu zamana kadar ben bu başlıkta veya başka başlıklarda ne yazmışım ne demisim bilmeden ne de güzel yorum yapıyorsun,
Ayrıca ne egosu ne tribi, senelerini sınavlara verip bu forumu takip edenler egomun veya tribimin olmadığını, elimden geldiğince herkese gerek burada gerekse mesaj olarak nacizane yardım etmeye yol göstermeye çalıştığımı bilir -
Amirim, canmavi gibi üstadların sınav tarihleri hakkındaki duyumlarını herkesin dikkate almasını tavsiye ederim. Daha önce defalarca tarihleri söylemiş ve her şeyden öte iyi niyetlerini kanıtlamış insanlar. Onlar gibi tıpkı 108.donem nickli arkadaşımızda geçen dönem sınav+mülakat tarihlerini ve sonuç açıklanma tarihlerini dahi bizlere duyurdu. Her duyum kesin doğru olacak diye bir şey yok. Bakanlık fikir değiştirir başka tarihe alınır. Forumda zaten eskilerden kalan sağlam duyumu olan birkaç kişi var, ileri geri ithamlarda bulunup onların da kalbini kırmamak gerek. Saygılar
-
Meseleye uzatmayalım ordaki söyleminden bahsettim, tanımam bilmem nasıl biri olduğunuz hakkında yorum yapmam yapamam ama oradaki mesajınıza söyledim yani yazmama sebebim diyosunuz yazmanız lütuf mudur sizinki yazmama sebebinizi açıklıyorsunuz.
-
...Tarantula yazdılar diye göğsümdeki yaftaya
tarantulaymış benim adım diyecek değilim
tam düşecekken tutunduğum tuğlayı
kendime rabb bellemeyeceğim... İsmet ÖZEL -
@can-mavi üstad forumda lafına sözüne itibar ettiğimiz 2-3 insandan birisi sizsiniz. Bu yüzden gereksiz yazan arkadaşları görmezden gelmenizi ve onların sözlerine alınıp bu mecradan çekilmemeniz dileğimizdir.
-
@can-mavi Bu arkadaş zamanında bir çok duyum paylaşmıştır. Ve tamamına yakını yerinde duyumlardı. Hatta onun bir duyumunu öğrendikten sonra hakimlik sınavına iyice asılmıştım mülakattan elenmiştim ama olsun Aynı şekilde amirim isabetli ve net duyumlar paylaşır. Bu arkadaşları lütfen küstürmeyelim . Değerli arkadaşlar kendileri lütfen.
-
@108-Dönem üstad, buralarda mısın ?
18 Ekim hala geçerli mi?
Yanlış anlaşılma olmasın hani duyum güncellemesi olur diye soruyorum. -
@mami1616 kesinlikle katılıyorum
-
@mami1616 aynen öyle şuana kadar hep yardımcı oldular tarihler sınavlar konusunda
-
Kimsenin duyumuyla ilgili isabetsiz, doğru değil şeklinde bir yorumum olmadı kimsenin kişiliği ilgili de yorum yapmadım. Duyumu olan arkadaşlar burada paylaşır okuruz kendimize göre yorumlarız lakin duyum paylaşıyor genelde doğru da çıkıyor diye küstürmemek için huyuna suyuna gitmek gibi bir davranış ne kadar sağlıklı olur. Küsecek ne var küsmeyin arkadaşlar.
-
Geçmiş ilanlara bakildigi zaman genelde 64-65 gün kala ilanlar verilmiş.. Bu pazartesi ye kadar hafta sonunda dahil 18 Ekim için ilan gelmezse gelmeyecektir diye düşünüyorum