2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@kykm hepsini hatta bulabilirsinz diğer tüm kaynakları da gözden geçiriniz özellikle güncel A.Ö.F kitabını çünkü tek kitap yetersiz bence.
Alanı herkes yapıyor önemli olan genel yetenek - genel kültür bölümü.
-
@Keynesin-Faizi güncel aöf kitabını nereden temin edebiliriz hocam
-
@kykm burcu doğanın kitabı güzel ilk defa kullandım bitirdim ama yasin çobanın kitabına göre çok daha özet şeklinde. Yasin çobanın yeni baskısı hala çıkmadığı için burcu doğan almıştım. İkisini karşılaştırınca yasin çoban derim kesinlikle
-
2020 türkiye ekonomisi aöf pdf yayımladılar mı bilgisi olan var mı?
-
@Keynesin-Faizi teşekkür ederim
-
@fthdyngc teşekkür ederim. Berkay Cihan’ı kullanan olmamış sanırım.
-
@pabloescobarr aöf kaynağını sadece ekonomik veri olarak değerlendirin konu içinde yasin çobana çalışın her kaynağa bakmak hata yaptırır bazı kitaplarda yanlış bilgiler var isim vermek istemiyorum sonra karalıyorsun diyorlar aöf konu anlatımı olarak çok eksik ama veri olarak çok iyi.
-
@ryu753 nereden bulacağımızı da bi söyleyiverseniz hocam
-
@pabloescobarr yök ün sitesinde vardır
-
arkadaşlar geçen sene bildiğiniz üzere her sorunun değeri puansal olarak aynıydı, bu sene de yine aynı mı olur yoksa standart sapma işine girerler mi?
-
@Kethüda Katılıyorum sana. Ben geçen sene bu sınavlarla hiç ilgilenmiyordum 40 gün kadar çalıştım bana bile kolay geldi ama yinede çok kazık olmasın tabi
-
Bu tarz çalışmadan girdim kolaydı diyenler çalıştıklarında da genelde max 10-15 doğru artırabiliyorlar (genelde gördüğüm)
-
@EsTerGon-Kalesi Valla öyle olursa işime yarar yinede diye düşünüyorum 68 aldım ben 10 net daha arttırdım 78 yapar ama yinede bilemiyorum tecrübelisin sen
-
@108-Dönem eyw kardesim tesekkur ederim
-
anayasaya mevzuattan çalışayım diyorum idareye themis idare hukuku (zehra odyakmaz-ümit kaymak )
dan çalışayım ayrıca ümit kaymak kaim makam mevzuat kitabına çalışayım diyorum iyi midir sizce -
Arkadaşlar en son 2019 kpssye yoğun olarak çalıştım oradaki puanlarım 85-90 puan aralığında o zamandan beri sadece geçen sene sonu 1 ay il göç yazılı sınavına çalıştım bir de mülakata 2 ay kala mülakata yönelik çalıştım daha önce hiç kaymakamlık sınavına girmemiş ve hazırlanmamış biri olarak şimdi başlasam yetişir mi sizce?
-
@Pinky2 cevap sorunun içinde
-
@görünmez-el gerçekten çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim
-
@Gürkan35 Tecrübemin kaynağı senin gibiler.
-
@108-Dönem kardeş sen bekleme odasındaki bey misin yoksa