2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@heisenbergww birincilerle ilgili teamülü mevcut bakan getirdi bakan değişikliğinde yada fikir değişikliğinde kalka bilir bu teamül mevcut bakan öncesi bir arkadaş alınmadı
-
Şimdi takvimde ekim sonu bomboş. Protokol imzalanmışsa o zaman bu boşlukta olur sınav tahminimce. Çünkü 18 Ekim tarihi eskidi artık.
-
Arkadaşlar şimdi çok güvendiğim biri söyledi sınav 18 Ekim'de olucak bu hafta açıklanacak dedi, 18 Ekim duyumlarina ben de inanmıyordum ancak 18 Ekim olacağı söylendi ilan bu hafta kesin gelicek, hayırlı çalışmalar.
-
Sınav 18 ekim... Eğer ki sınav 18 ekimde olmazsa 2020 içinde sınav beklemeyin...tekrar ve son kez söylüyorum sınav 18 ekim..
Çalışın çalışın çalışın... mevzuat.gov dan kanun indirin çalışın en azından... -
@can-mavi hakliymissin kardeş elestirdik seni hakkını helal et ilan bu hafta gelecek
-
@Yunus1059 sıkıntı yok, hak geçmişse helâli hoş olsun ..
-
Bu gece gözüm resmi gazetede olacak.
-
İlan gelse de gelmese de çalışın nasıl olsa gelecek neden bu kadar büyütüyorsunuz
-
Arkadaşlar bu bilgiyi vermeyecektim ama şunu söylemek zorunda hissettim kendimi, mülkiye başmüfettişi teftiş kurulu başkan yardımcısı ile görüşmeden alınan bilgiye göre şuan için önümüzdeki iki ay içinde sınav olmadığı şuan konusulmadigi ama bu yıl olacağı söylendi. Yinede bu ilanın 18 ekim de gelmeyeceği anlamına gelmiyor heran herşey değişebilir önemli olan herkesin hazır olması.. Şimdiden başarılar diliyorum
-
@dayım42 çok saglam Bi isim dediginiz, süreç çok merak uyandıran yerlere geldi
-
@dayım42 kardeş bu bilgiyi 2 ay önce mi aldın, eğer öyleyse duyumun doğru son 2 ay içinde sınav gelmedi
-
@can-mavi geçen hafta kardeşim isimde verirdim ama yanlış olur isim vermem
-
@sessessc hatta kendisi şunu söyledi sınava çalış ilan gelecek hazır ol yeter dedi
-
@dayım42 peki ne zaman geleceğini söyledi mi?
-
@dayım42 o zaman ben biraz daha detay vereyim... Protokol 2 hafta önce bakanlıktan ösym ye gitti ve 21 ağustos cuma günü de ösym den her şey hazır şekilde bakanlığa geldi ...
-
@ryu753 Şu anlık bakanlık pandemi ile meşgul olan ilan için iki ay içinde olmaz ama sonra gelecektir dedi detay vermedi
-
@can-mavi o zaman hayırlısı olsun herkes için
-
@dayım42 bilgiyi aldigin kişi ihtimal dahilinde konuşmuş kardeşim, öngörüsünü söylemiş, ben öngörüden uzak safi bilgi paylaşıyorum , hee inanıp inanmamak size kalmış tabi orası ayrı
-
Hep kendini çektin naza
Yok bahara yahut yaza
Bıktım gayrı yaza yaza
Gelsen de bir gelmesen de -
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@dayım42 kardeş bu bilgiyi 2 ay önce mi aldın, eğer öyleyse duyumun doğru son 2 ay içinde sınav gelmedi
Hocam ben sizi geçen seneki kaymakamlıktan beri başlıklardan takip ederim yeni üye olmuş olmama rağmen uzaktan takip edenlerdenim forumu.
Ama bu sene daha farklısınız, daha agresifisniz ve sürekli bu sınav tarihinde bi ispat etme direnme şeklindesiniz. Bence zaten paylaşımlarınız kıymetli ben önem veriyorum o nedenle insanlarla sürekli sınav tarihi ile ispatlama çabasına ve aksini söyleyenlere karşı yorum yapma işine girmeyin derim kendimce size eleştirim bu şekilde.
İyi forumlar dilerim.