2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@109-dönem Hazine ve Maliye Bakanlığının sitesine baktım 10 Ağustos'ta yayınlanmış ilan.
-
Herkese merhaba, türkçe ve tarih için çalışmak gerekir mi? önerebileceğiniz soru bankası var mı?
-
O gemi bir gün gelecek:)
-
@poohdini ilan tarafını tutturamadık inşallah takvim tarafı tutar:)
-
@Kay20 türkçe için paragraf soruları çözmek iyi oluyor hocam. Tarihin için tarihin pusulası tek başına yeterli çok iyi bir kitap.
-
Status un 2020 basımı var mı acaba
-
@109-dönem Daha önce 50 güne kadar düşmüş.
-
@ahmetdeniz, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Sabredin o sınav 23:00da gelecek ve siz çekip gedeceksiniz
Seni hiç unutmayacağım 23.00 ahmet.
Let the linç begin
-
İzin dönemi nedeniyle takip edemedim forumu ancak ilan konusunda gereksiz bir münakaşa var . Sınav ile ilgili 18 Ekim tarihi geçerli olup, bir konu nedeniyle biraz gecikme olmuş, Pazartesi günü öğrendiğim kadarıyla paylaşım yaparım inşallah.
Bu arada İktisatta konu için çok detaya girmeyen öz anlatım hangi kaynak önerirsiniz arkadaşlar ? Zeynel dinler ve Yüksel Bilgili dışında. Analiz , Hysteresis inceleyen var mı? -
@mülkiidareci var 3. Baskı şubat
Sonra tekrar çıkardımı bilmiyorum. -
@Korumaamiri konuyu da yazarsan ?
-
@Korumaamiri bekliyoruz iyi haberlerini
-
Akfonun tüm dersler soru bankasını alan var mı tavsiye eder mi hem ucuz hem kaliteli duruyor?
-
Arkadaşlar hamal serisi soru bankaları nasıl sizce kullanan var mı ? Tavsiye eder mi ?
-
arkadaşlar elimde status kaymakamlık çalışma kitabı var yeni aldım 5000 soruluk. Sıfır kapağı dahi acilmadi, posetinden cikarmadim sınava giremeyecegim için satıyorum piyasa fiyatı altına. İlgilenenler özelden yazabilir
-
@Korumaamiri Ne konusu hocam kartuş mu bitmiş .
-
-
Yasin Çoban 2020 basım 500 soruluk tr ekonomisi soru bankası kitabini oneren var midir arkadaşlar? Tr ekonomisi için sağlam bir soru bankasi aramaktayim.
-
Sizi gidi duyumcunun duyumcusu sizi.. yahu "bakanlıkta tanıdığı" olan kişiden öğrenip de "bakanlıktaki tanıdıklarımdan öğrendim" diyerek servis etmek nedir yahu ...
-
@can-mavi pazartesi etrafımdan öğrenirim. Sana o zaman haber vereceğim