2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@siyasalllııı kursları satamadılar galiba
-
Çeko mezunlarına sınava girebilmesi için denklik onay verilmişmiydi?
-
@yayiç22 çeko mezunlarına denklik gerekiyor mu emin misiniz onlar zaten iibfli değil mi
-
@MiraKar seneeeeee 2011 di galiba aynı söylentiler dolaşıyordu hey gidi günler heyy
-
İçimde bir his var şu sınav sanki Kasım ayının 3.haftası olacakmış gibi
-
@Keynesin-Faizi his mi duyum mu
-
@mülkiidareci adam his diyo
-
@ahmetdeniz ince
-
arkadaşlar bayramda bir araya gelme durumumuz olursa ben de duyumu alabilirim sağlam bir yerden. en azından sitede yazılan tarihlerden biriyle teyit edersek içimiz rahat olur ona göre plan çizeriz. ekim diyen var aralık diyen var. o aradaki iki aylık süreçte sınav kazanılır, sınav kaybedilir.
-
@108-Dönem teşekkür ederim hocam. Haklısınız.
-
@Keynesin-Faizi sınav var o zaman ama kaymakamlık değil hakimlik:)
-
21-22 Kasım Adli/idari hakimliği, icra müdür yardımcılığı sınavı var
-
@108-Dönem ben kaçırdım da 108.Dönem arkadaşın sözleri çok tutarlı oluyor. sınav tarihi için ne diyor acaba ?
-
İç işleri bakanımız da bir açıklama yapsa keşke
-
@rugi-paşa o söylentiler hiç bitmiyor valla
-
@hedef2020 adambi yerden tutturdu ama :))
-
Yazmayayım , yazmayayım diyorum Ama ! Anlayamadığım birşey var ; sınavı 18 Ekim olduğunu adeta döve döve söyleyen bazı kişiler var , bazı adayların temennisi kasım-aralık olması yönünde ve bu temennilerini ya da bu yönde duyumlarını yazınca forumun her sayfasında birileri adeta bakkal çırağı azarlar gibi 18 Ekim demedik mi ? Moduna giriyorlar , buna bir anlam veremiyorum .
-
@mia-06 bakan bey açıklama yaptı ben tutturmadım
-
@mia-06, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@hedef2020 adambi yerden tutturdu ama :))
Biliyordum bir ilanın geleceğini gece gece içime doğmuştu idari hakimlik geldi :))
Benim duyum değil hisdi sadece , ego kasanlara ithafen...
-
@108-Dönem idari hakimlik sınavının tarihi net 27 aralık dediniz, icra sınavı da 1 gün önce dediniz fakat 2 sinin tarihi de farklı çıktı kaymakamlık sınav tarihi net midir