2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Niye gelmiyor bu ilan hala şu belirsizlik bitse artık
-
İlân için saat verecek olan yok mu:)
-
"loading..." yazacak babayiğit yok mu
-
@mülkiidareci 23:00 gelmezse komple terki diyar ediyoruz
-
@Çetin, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Sabır kardeşim, biraz daha sabır ...
-
yarın gelebilir büyük bir olasılık ile
-
Kimse burada ilanın saatini vermeden gerçek duyumcu olduğunu iddia etmesin! Delikanlı duyumcu saat versin de görelim.
-
@kymkm06 gelecek olsa bugün ösym takvimine düşer yarın için umudum kalmadı artık
-
@emrediyebiri 11Ahmet var aslında bugün olasılık daha yüksek gibi birdaha şansını denese
-
@Çetin öyle bir şey yok. 2015'te önce rg'de yayımlandı. sınav tarihi yazıyordu sadece, başvuru tarihleri yazmıyordu. başvuru tarihleri ösym takviminde görüldü. sonra bakanlık sitesine konuldu ilan, ertesi gün de ösym klavuz yayınladı. hafızama güvenirim.
-
@kymkm06 gelecek olsa bugün ösym takvimine düşer yarın için umudum kalmadı artık
bekleyelim görelim hocam
-
Bilemeyiz belki gece rg de yayımlanır, veya içişleri sitesinde yayınlanır,saha sonra ösym ye düşer , belli bir sıralaması yok
-
@bulut25 adam 23.00’da ilan gelecek siz de buradan gideceksiniz dedi. Gelmeyince kendi gitti. Fahri duyumcumuz 23.00 ahmet bey hep iyi hatırlanacaksınız.
-
@can-mavi inşallah hocam bekliyoruz bakalım
-
@Yunus1059 hocam 14. Olup mülakatta nasıl elendin anlatır mısın ? Problem nerden oluştu sınava ilk kez gireceğim bu sene inşallah ancak böyle yazınca siz mülakattan korkar hala geliyoruz
-
Sınav aralıkta olur bence neden e kim ayına sıkıştırsınlar şu an erteleme planları yapılırken bence mantıklı gelmiyor
-
@FreeBoY teşekkürler
-
@can-mavi teşekkür ederim.
-
@idari16 nekadar iyi niyetli insanlar var okuyunca anlık üzüldüm.
-
@kürşadd hocam açık ol bizde öğrenelim, burası tecrübe paylaşımı yapılan bir yer söyle ki üzülmene fırsat vermeyeyim:)